Navigera till koncernens hemsidor
Logga in på inblick
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida
PLO-ledaren_Abbas_pekas_ut_som_KGB-agent
sep 22, 2016
Eftersom både Mahmoud Abbas och Vladimir Putin arbetade för sovjetiska KGB bör Israel inte acceptera ett ryskt värdskap för nya fredsförhandlingar, menar två israeliska forskare som upptäckt att Abbas hade kodnamnet ”Mullvaden” i egenskap av KGB-agent i Damaskus.
 
sep 22, 2016
I oktober startar en storsatsning mot antisemitismen i Malmö. Närmare 300 lärare ska utbildas i ett skolprogram som baseras på filmer med överlevande från förintelsen. – Vårt mål är att 7000 elever ska nås, berättar Anneli Evers på Xenofilia som varit med och tagit fram skolmaterialet i samarbete med Judiska församlingen i Malmö.
sep 15, 2016
För ett år sedan började alkoglass säljas i svenska affärer och via den digitala matbutiken Mathem. Men protesterna har varit högljudda. I somras drog IOGT-NTO igång en namninsamling. Fram tills nu har drygt 3 800 personer skrivit under att de vill få bort alkoglassen från butikerna.
 
konsten_att_skapa_en_pobelstamning
sep 22, 2016
Ett socialdemokratiskt regeringsinnehav innebär med automatik aggressiva försök att påverka lagstiftning och opinion till nackdel för friskolor i allmänhet och konfessionella friskolor i synnerhet.
sep 15, 2016
Riksdagsdebatten för en vecka sedan om gasledningen i Östersjön och det ryska lånet av Slite hamn skapade fler frågor än svar.
sep 08, 2016
Striden inom socialdemokratin angående friskolor i allmänhet och konfessionella friskolor i synnerhet tycks fortsätta. En dogmatisk och vänsterradikal falang står mot mer vidsynta och toleranta krafter, där nyckelfrågan är om det ska vara staten eller föräldrarna som ska ha det största inflytandet när det gäller barnens utbildning och fostran.
 
Soren_blev_fri_fran_alkoholen
sep 22, 2016
Under år som blev till decennier var det arbete, alkohol och motorcyklar som betydde mest. Men en dag blev Sören ”Swede” Samuelsson plötsligt medveten om sin synd. Han kom till Jesus som ögonblickligen visade honom världen genom nya ögon. – Allt blev så ljust och klart, säger han.
sep 15, 2016
Linnea Stening vet hur det är att befinna sig på den mörkaste botten och där brottas med självmordstankar, kamp, bitterhet och depression. Besvikelse på kyrkan förde henne allt längre bort från Gud. Men Guds kärlek visade sig vara större än hon förstått.
sep 08, 2016
Stefan och Diana Abrahamsson är skepparparet på missionsbåten Elida. Där får de många tillfällen att berätta om sin tro på Jesus, både för konfirmander och för semesterfirare. – Jag tror och hoppas att Elida, genom att segla runt och representera kyrkan, kan göra en skillnad för många människor, säger Stefan.
Få nyheter och erbjudanden från Inblick
Förnamn
Efternamn
E-post
Annons