Navigera till koncernens hemsidor
Logga in på inblick
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida
Jo Cox670
jun 23, 2016
I dag, torsdag den 23 juni, röstar befolkningen i Storbritannien om landet ska var kvar i EU eller inte.En vecka före det brittiska EU-valet, i torsdags eftermiddag, mördades socialdemokraten och EU-förespråkaren Jo Cox, känd för sin kraftfulla kritik mot Syriens och Rysslands bombningar av civila i Syrien.
 
jun 23, 2016
25 procents löneavdrag i tio dagar blev den lindriga konsekvensen för den omplacerade polisen på Särskilda utredningar (SU) som gjort data-slagningar åt kvinnor som han haft en intim mejl-kommunikation med.
jun 16, 2016
De flesta skolbarn längtar efter sommarlov med ledighet, sol och bad. Men det finns också barn som inte alls längtar, utan känner oro för att bli bortförda utomlands och tvingade att gifta sig, skriver Länsstyrelsen på sin hemsida.
 
jun 23, 2016
Torsdag den här veckan avgörs om Storbritannien ska vara med i EU eller inte. Det som från början var ett sätt för den sittande premiärministern David Cameron att få tyst på motståndet mot EU och få ett starkare mandat för sin EU-politik, har istället blivit en riktig rysare. Det som för många länge var otänkbart, att ett ledande land inom EU skulle lämna unionen, kan den här veckan bli en verklighet.
jun 16, 2016
Det var en lättad och närmast uppsluppen Walter Kegö som i måndags berättade för Inblick att han nu har lämnat över ett hemligstämplat material till Palme-gruppen under ett sju timmar långt förhör i förra veckan.
 
jun 23, 2016
Göran Holm blev kallad till pastor och förkunnare som barn, men vägen var krokig. Dans och hålligång lockade. Till slut talade Gud och ställde honom inför ett val.
jun 16, 2016
– Jag satt ensam med far. Allt var stilla i rummet. Så helt plötsligt vaknade han upp. Våra blickar möttes. Den smärta som fanns mellan oss var så påtagligt närvarande. Pappa var mycket väl medveten om vad han gjort, samtidigt som han också visste att han var på väg att dö. Det blev en otroligt laddad situation. De korta minuter som följde har etsat sig in som en oförglömlig händelse för Janne Blom.
Få nyheter och erbjudanden från Inblick
Förnamn
Efternamn
E-post
Annons