Navigera till koncernens hemsidor
Logga in på inblick
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida
Almedalen foto Region Gotland670
aug 18, 2016
När makthavare, opinionsbildare och journalister träffades under Almedalsveckan i sommar, hade alkoholen en självklar och viktig plats. På tre år har antalet utskänkningstillstånd tredubblats och för några år sedan avslöjade nykterhetsorganisationen UNF att minderåriga erbjöds alkohol i samband med flera Almedals-evenemang.
 
aug 18, 2016
Ett utbrott av mjältbrand har drabbat gårdar vid Omberg i Östergötland. 14 djur har hittills dött i mjältbrand. Betesmarkerna där djuren har dött är fortfarande avspärrade och en smittskyddsutredning pågår. På de drabbade gårdarna pågår för närvarande vaccinering av nötkreatur.
aug 11, 2016
Australien och Tyskland stoppar sitt bistånd till hjälporganisationen World Vision, efter avslöjandet om att hundratals miljoner biståndskronor gått till terrororganisationen Hamas.
 
aug 18, 2016
Det var en ovanligt modig och ansvarsfull minister som i helgen tog på sig hela ansvaret för sin rattonykterhet och därmed begärde sin omedelbara avskedsansökan.
aug 11, 2016
Sedan parlamentsvalet i januari 2006 har Hamas suttit vid makten på Gaza-remsan. Några nya parlamentsval har därefter inte utlysts av regimen, som successivt har inskränkt en rad mänskliga rättigheter och även tillämpat summariska avrättningar av oliktänkande.
 
aug 18, 2016
Daniel Alm har landat som föreståndare för den svenska pingströrelsen efter omröstningen i maj. En intensiv period ligger framför honom och det är mycket han önskar åstadkomma. Bakom honom vilar en lika intensiv sommar med Nyhem, Almedalen, bröllop, Lapplandsveckan och semester i bagaget. Nu tänker han både framåt och tillbaka till där det en gång började.
aug 11, 2016
För fyra år sedan kom iranierna Maryam och Mehdi till Sverige. Maryam mötte Jesus redan i Iran, men i Sverige har tron fått växa. Här har även Mehdi hittat en tro för livet. Men Migrationsverket tror inte på deras konvertering och nu riskerar de att skickas tillbaka till Iran, där konvertering från islam till kristendom leder till fängelse, tortyr och i värsta fall döden.

Elida-bloggen

Gästbloggare

Att ankra i stormen
aug 8, 2016
  • ITV sommar 2016 FRAMSIDA_LITEN web
Få nyheter och erbjudanden från Inblick
Förnamn
Efternamn
E-post
Annons