Navigera till koncernens hemsidor
Logga in på inblick
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida
David Eberhard670
maj 26, 2016
Sveriges fokus på självförverkligande, samt de senaste 30 årens syn på staten och familjen har fått stora konsekvenser, menar David Eberhard. – Jakten på trygghet och definitionen av vem som ansvarar för den har inneburit att otryggheten är mer utbredd än någon gång, säger han.
 
maj 26, 2016
Den sexköpsdömde chefsåklagare som Simon Häggström, chef för Stockholmspolisens prostitutionsgrupp, grep för tre år sedan kan knytas till ett uppmärksammat rättsfall med anknytning till sexhandeln i Sverige. I april 2012 anmälde advokat Björn Hurtig chefsåklagaren till Riksåklagaren.
maj 19, 2016
Röken ligger tät längs med Tel Avivs strandkust, men det finns ingen större anledning till oro. Det är oset från nygrillad mat som stiger mot natthimlen. Man firar Israels självständighet och överallt syns den judiska flaggan vagga i vinden.
 
Malmskillnadsgatan670
maj 26, 2016
När Simon Häggström, chef för Stockholmspolisens prostitutionsgrupp, den här veckan släppte boken ”Skuggans lag – en spanares kamp mot prostitutionen” är det en ljusstrimma i en annars ganska dyster verklighet.
maj 19, 2016
När de nordiska ledarna första gången någonsin tillsammans besökte Vita huset i fredags förra veckan, stod säkerheten i Östersjön och Rysslands agerande i Ukraina i fokus.
maj 12, 2016
Nu i maj firar Kanal 10 Sverige sitt 10-årsjubileum. Och kanalens grundare Börje Claésson firade nyligen sin 75-årsdag, vilket innebär att Sveriges enda kristna tv-kanal startades av en man som precis gått i pension.
 
maj 26, 2016
Micke Sjölén tog anabola steroider i sin ungdom och blev steril, men Gud är miraklernas Gud. – Vi hade en pastor som bad för oss och sa att vi kommer få ett barn. Det tog några år, men sen föddes Ester. Ett mirakel från Gud, berättar han.
maj 19, 2016
Att gifta sig, ja, än mindre bilda familj, var otänkbart för Kristin Karlemi för ett antal år sedan. Självskadebeteende och ätstörningar styrde vardagen, och tron på en ljusare framtid, eller Gud, ingick inte i hennes världsbild.
Få nyheter och erbjudanden från Inblick
Förnamn
Efternamn
E-post
Annons