Navigera till koncernens hemsidor
Logga in på inblick
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida
Jo Cox670
jun 23, 2016
I dag, torsdag den 23 juni, röstar befolkningen i Storbritannien om landet ska var kvar i EU eller inte.En vecka före det brittiska EU-valet, i torsdags eftermiddag, mördades socialdemokraten och EU-förespråkaren Jo Cox, känd för sin kraftfulla kritik mot Syriens och Rysslands bombningar av civila i Syrien.
 
jun 23, 2016
25 procents löneavdrag i tio dagar blev den lindriga konsekvensen för den omplacerade polisen på Särskilda utredningar (SU) som gjort data-slagningar åt kvinnor som han haft en intim mejl-kommunikation med.
jun 16, 2016
De flesta skolbarn längtar efter sommarlov med ledighet, sol och bad. Men det finns också barn som inte alls längtar, utan känner oro för att bli bortförda utomlands och tvingade att gifta sig, skriver Länsstyrelsen på sin hemsida.
 
Downing street670 (1)
jun 23, 2016
Torsdag den här veckan avgörs om Storbritannien ska vara med i EU eller inte. Det som från början var ett sätt för den sittande premiärministern David Cameron att få tyst på motståndet mot EU och få ett starkare mandat för sin EU-politik, har istället blivit en riktig rysare. Det som för många länge var otänkbart, att ett ledande land inom EU skulle lämna unionen, kan den här veckan bli en verklighet.
jun 02, 2016
De förändringar som genomförts inom familjepolitiken i Sverige de senaste 50 åren har till stor del motiverats utifrån ett jämställdhetsperspektiv. Många förändringar har varit bra och nödvändiga. Men eftersom jämställdhet i debatten ofta har likställts med kvinnans oberoende från mannen, så har resultatet istället blivit att en stor del av Sveriges kvinnor blivit beroende av den svenska staten.
maj 26, 2016
När Simon Häggström, chef för Stockholmspolisens prostitutionsgrupp, den här veckan släppte boken ”Skuggans lag – en spanares kamp mot prostitutionen” är det en ljusstrimma i en annars ganska dyster verklighet.
 
Göran670
jun 23, 2016
Göran Holm blev kallad till pastor och förkunnare som barn, men vägen var krokig. Dans och hålligång lockade. Till slut talade Gud och ställde honom inför ett val.
jun 10, 2016
Han är killen som testat det mesta: tobak, alkohol och droger. Vid femton års ålder klarade han inte en skoldag utan alkohol eller knark. Till Elida kom han i jakt på ett nytt äventyr att skryta om. Det sista han sökte var Gud, men det blev inte som Greg Johnson hade tänkt.
jun 02, 2016
Andreas Wijk är idag en inflytelserik person i sociala medier, modell, sångare, bloggare och starkt troende. – Min tro är det mest naturliga i mitt liv. När jag kom till modebranschen, sa många att ”Du är den första jag träffar som har en tro". Att tala om Gud lockar fram många följdfrågor, berättar Andreas.
Få nyheter och erbjudanden från Inblick
Förnamn
Efternamn
E-post
Annons