Navigera till koncernens hemsidor
Logga in på inblick
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida
royal-palace-377913_1920
jul 21, 2016
Joar Forsell, valberedningens föreslag till ny ordförande för ungliberalerna i höst, vill skrota monarkin och byta ut den svenska flaggan. – Jag tillhör dem som vill avskaffa kungahuset och monarkin, och att representationen tas över av andra befintliga roller, säger han och föreslår på sikt tre kronor istället för korset i flaggan.
 
jul 21, 2016
37 av totalt 45 förlösande barnmorskor vid Helsingborgs lasarett har sagt upp sig i en gemensam protest mot alltför tuffa arbetsscheman. Fler väntas göra detsamma inom kort.
jul 07, 2016
7 000 personer, varav 1 500 barn, anmäls som försvunna varje år i Sverige. Förra året stack Sydsverige ut ganska ordentligt i denna trista statistik med drygt 5 000 försvunna personer. Den siffran är rekordstor. 20 procent av dessa försvinnanden antas vara i fara och prioriteras därför av polisen.
 
Musikfestival_redigerad-1
jul 21, 2016
Den senaste tidens sexbrott på svenska festivaler har väckt starka reaktioner. Händelserna har också skapat eko i utländska medier som BBC och New York Times. Mer personal på plats och intern utbildning – men inga zoner med mansförbud. Så ska svenska festivalarrangörer motverka sexbrott , visar en genomgång som TT har gjort.
jul 07, 2016
Det är ingen vacker kampanj som den socialdemokratiska regeringen har bedrivit för att få en plats i FN:s säkerhetsråd. Rysslandsvännen Pierre Schori (S), med alla sin diktatur-kontakter runt om i världen sedan tiden som Olof Palmes rådgivare i internationella frågor, har varit den största tillgången för regeringens ambitioner.
jun 30, 2016
Det finns många angelägna böneämnen. Att be för dem som befinner sig i en ledande ställning är avgörande, eftersom deras beslut i sin tur påverkar så många andra människor.
 
Amma
jul 21, 2016
Under SOS missionskonferens i maj firade församlingen, med pastorerna Maria och Johannes Amritzer i spetsen, sitt 20-årsjubileum. – Visionen har alltid varit att nå de onådda folken. Att uppfylla Jesu profetia i Matteusevangelium kaptiel 24, om att alla folken skulle nås, berättar Johannes.
jul 21, 2016
Lena Miller har sökt hela livet. Nu har hon äntligen hittat det hon letat efter – en tro på Jesus. – Tron betyder allt, faktiskt. Jag går till kyrkan och jag pratar jag med Gud, det är verkligen en förmån, säger hon.
jul 07, 2016
Mitt i livet drabbades Bengt Johansson av en djup Gudslängtan, som kom att påverka honom både som person och som musiker. – Det blev en omvändelse från att tro på tron till ett liv av tro. Från halvhjärtat till helhjärtat.
Inblick-ökar---halvår-249kr_250x250

Ruben Agnarsson

tf. Chefredaktör

Bength Gustafson

Gästbloggare

Thomas Larsson

Gästbloggare

Elida-bloggen

Gästbloggare

Vänd blicken uppåt
jul 20, 2016
  • ITV sommar 2016 FRAMSIDA_LITEN web
  • Inblick-ökar---halvår-249kr_250x250
  • Inblick-ökar---VÄRVA_BIBELN_250x250
Få nyheter och erbjudanden från Inblick
Förnamn
Efternamn
E-post
Annons