Navigera till koncernens hemsidor
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida
Ruben Agnarssons blogg på Inblick

En ny iver att berätta om Jesus

Ruben Agnarsson | 28 okt, 2016
I helgen samlas tusentals kristna på Friends arena för att tillbe Jesus och för att bli motiverade för evangelisation i Sverige. I all kristen verksamhet och även i våra egna liv kan det faktum att Jesus dog för världen, och att världen är i desperat behov av Jesus, ibland hamna i periferin.
Sann tillbedjan och evangelisation hör i hop. En genuin tacksamhet över frälsningen är den bästa motivationen för att nå vänner, släktingar, arbetskamrater och grannar med evangeliet.
Inblick har inför julen tagit fram två erbjudanden som hjälper dig att samtala om Jesus i ditt vardagsliv. Det ena är ett julklappserbjudande/gåvoprenumeration på Inblick där kan ge bort tidningen under ett halvår för endast 295 kr (ord 495 kr). Som gåvogivare får du CD:n ”Sånger om korset”, samt ett julklappskort som du kan ge bort på julafton, som ett bevis för att tidningen börjar komma varje vecka efter jul.
Det andra erbjudandet är en julversion av Inblick i Trons värld, sprängfylld av vittnesbörd om vad Jesus har gjort i vanliga människors liv. Mer information om denna tidning kommer i nästa veckas tidning, samt på vår hemsida inblick.se nästa torsdag. Många har redan beställt, vi satsar på en storupplaga på 40 000 exemplar av denna vittnesbördstidning.