Navigera till koncernens hemsidor
LOGGA IN
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida

Sommarnummer av Inblick i Trons Värld!


Sommar​säsongen för alltid med sig en massa tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning? Innehåller ​åtta ​goa livsberättelser, samt skriver om hur du kan få en relation med Gud.

Inblick i Trons Värld ​är gott hjälpmedel till att nå utanför kyrkväggarna med evangeliet. ​Tidningen ​ges ut fyra gånger per år och är specialdesignat för evangelisation med några av de bästa vittnesbörden från Nyhetstidningen Inblick. Det är en skatt med härliga berättelser om hur Jesus berör människor med sin kärlek och sen frälser, helar och upprättar. Beställ era tidningar redan idag. 

Gå vidare till beställning


Provläs Inblick i Trons Värld


Här kan du provbläddra i det senaste numret och i övriga tillgängliga utgåvor av Inblick i Trons Värld. Vissa nummer är utformade för specifika målgrupper, men alla pekar tydligt på Jesus.  Det finns tidsangivelse på framsidan, men innehållet är tidslöst och evangeliet om Jesus är alltid lika aktuellt.

Klicka på bilden av tidningen så kan du provläsa innehållet. ​Återvänd sedan till denna sida för att kunna gå vidare till beställningsformuläret!
 

ITV sommar 2019_framsida_hemsida

Sommar 2019

Nu finns sommarnumret av Inblick i Trons Värld ​tillgängligt. Tidningen är ett utmärkt hjälpmedel i evangelisationen för församlingar och enskilda kristna som vill nå ut med de goda nyheterna om Jesus Kristus.

Tidningen är fylld med fräscha vittnesbörd från vanliga människor som berättar om hur Gud har förvandlat deras liv. Linda som var arg på Gud och Kjell som hittade en inre styrka är bara två exempel.

16 sidor, vikt 60 gram      


ITV_påsk_2019 Framsida

Påsk 2019

Nu finns påsknumret av Inblick i Trons Värld ute, som ett utmärkt hjälpmedel i evangelisationen för församlingar och enskilda kristna som vill nå ut med de goda nyheterna om Jesus Kristus. Tidningen är fylld med fräscha vittnesbörd från vanliga människor som berättar om hur Gud har förvandlat deras liv. Camilla som försökte meditera men fann Gud och Jonathan som blev fri från hat och aggressivitet är bara två exempel.
20 sidor, vikt 75 gram
      

ITV_jul_2018 Framsida hemsida

Jul 2018

I det här julnumret av Inblick i Trons Värld kan du läsa nio livsberättelser som pekar på julfirandets  centralperson, Jesus. Detta kompletterat med utdrag ur julevangeliet en sida om hur man blir frälst.
20 sidor, vikt 75 gram

ITV_sommar_2018 Framsida​ Sommar 2018

I det här vårnumret av Inblick i  Trons Värld kan du läsa ​tolv livsberättelser som pekar på Jesus. 
​24 sidor, vikt 90 gram

ITV vår 2018_framsida

​Vår 2018

I det här vårnumret av Inblick i Trons Värld kan du läsa ​åtta livsberättelser som pekar på Jesus. 
​16 sidor, vikt 60 gram
ITV nr 3_2014 - FRAMSIDA - Webb

Från Islam till Jesus

Vittnesbörd från muslimer som funnit Jesus. Åtta olika vittnesbörd och en artikel som bra beskriver skillnaden mellan islam och den kristna tron.
16 sidor, vikt 60 gram


      

ITV nr 2 sommar 2017_framsida hemsidaSommar 2017

I det här sommarnumret av Inblick i Trons Värld kan du läsa Jerusalemsångaren Ulf Christianssons, Anita Barkers och ​tio andra livsberättelser som pekar på Jesus. 
Extra tjockt nummer med 28 sidor, vikt 105 gram

10 okt, 2019
03 okt, 2019
26 sep, 2019
26 sep, 2019

Eva kunde inte springa på tolv år

Monika Ekström | 04 apr , 2019
Efter en förlossningsskada var det omöjligt för Eva Nigardsøy Sjøstrand att springa, men på Helandeskolan med Anita Barker för fem år sedan fick hon förbön och efter ett uppehåll på tolv år kunde hon återigen springa. – Jag kan springa så mycket jag bara orkar. Det fungerar även att springa på fjället igen, berättar Eva som löper uppemot en mil om dagen.
Eva_kunde_inte_springa_pa_tolv_ar
När Eva Nigardsøy Sjøstrands väninna frågade om hon ville vara med på Helandeskolan med Anita Barker för fem år sedan kände hon ett stort ja i sitt hjärta även om hon hade fullt upp med familj, jobb och studier. Det ångrar hon inte. Hon blev fri från fruktan för att köra bil och efter förbön kunde hon börja springa igen trots en förlossningsskada tolv år tidigare. 
Idag är Eva i 50-års åldern och arbetar inom vården. Redan under konfirmationen mötte hon Gud.
– Jag blev bjuden in i Guds rike av kristna släktingar, berättar Eva Nigardsøy Sjøstrand från Norge. 
Under åren har Gud renoverat själen och han fortsatte på Helandeskolan i församlingen Fristaden i Uddevalla. Under första helgsamlingen som var på Smögen slappnade Eva av mer och mer. 
– Guds närvaro var så mäktig, som balsam för min själ, berättar hon. 
Eleverna fick först hjälp med sitt eget helande genom förlåtelse, försoning och befrielse. Under den lektionen berättade Anita om hur hon hade varit livrädd för att åka bil efter en bilolycka. Eva kände igen sig. 
– Själv kunde jag aldrig köra längre än cirka 30 minuter innan jag blev onormalt trött och måste byta chaufför.

Hjulen låste sig

Eva blev påmind om en bilolycka som hon varit med om i sjuårsåldern tillsammans med sin syster. 
– Vi hade tjatat oss till att få sitta i framsätet båda två och vi satt utan bilbälte. Pappa kraschade i kurvan då hjulen på bilen låste sig. 
– Vi flög in i framrutan, men vi klarade oss med blotta förskräckelsen. Det blev märken i rutan efter våra huvuden. 
I förbönen under Helandeskolan klipptes banden av chock i Evas själ och hon fick förlåta pappan som tillåtit dem att sitta i framsätet utan bilbälte. 
– Inget hände under förbönen, men sommaren efter fick jag tro för att testa. 
Hon åkte ensam iväg på en långtur till barndomshemmet på Vestlandet i Norge 110 mil bort. 
– Jag upptäckte att jag kunde köra timme efter timme utan att bli trött.
Eva stannade emellanåt och vilade, men avverkade resan på 19 timmar. 
– Jag var verkligen helad av pappa Gud. Jag var så tacksam. Tänk att han brydde sig om min bilkörning. Men han hade ännu mer för mig. 
Innan Eva födde sitt första barn för tolv år sedan älskade hon att vara ute och springa. 
– Min favoritsyssla under alla år i Norge har alltid varit att springa på fjället, springa långt, högt och lågt. 

Kunde inte springa

Men under förlossningen gick trådarna till ena bäckenbottenmuskeln av. Förlossningsskadan uppmärksammades inte av vården, utan upptäcktes tio år senare vid ultraljud på bäckenbotten. 
– Det fungerade inte att springa eller hoppa på grund av urinläckage även om jag hade gjort knipövningar. 
På Helandeskolan tog Eva upp problemet vid förbön och fick förlåta vården för att de missat skadan och inte hjälpt henne. 
– Jag kände att jag av hjärtat ville förlåta sjukvårdspersonalen som inte hade hjälpt mig där efter förlossningen. Det var svårt, men härligt. 
Eva märkte ingen skillnad, men efter några månader fick hon tro för att det skulle gå att springa igen utan läckage. 
– Jag började försiktigt jogga, sedan sprang jag längre sträckor. 
Under tre månader sprang hon cirka 110 mil. Till sin förvåning kunde hon konstatera att bäckenbotten höll. 
– Jag kan fortfarande, efter fem år, springa så mycket jag bara orkar. Det fungerar även att springa på fjället igen.
– Jag är så tacksam för att pappa Gud alltid har varit så trofast emot mig under mitt liv. 
M​ONIKA EKSTRÖM