Navigera till koncernens hemsidor
LOGGA IN
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida

Sommarnummer av Inblick i Trons Värld!


Sommaren för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning? Påsknumret innehåller ​​åtta ​goa livsberättelser, samt ​en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud.

Inblick i Trons Värld ​är gott hjälpmedel till att nå utanför kyrkväggarna med evangeliet. ​Tidningen ​ges ut fyra gånger per år och är specialdesignat för evangelisation med några av de bästa vittnesbörden från Nyhetstidningen Inblick. Det är en skatt med härliga berättelser om hur Jesus berör människor med sin kärlek och sen frälser, helar och upprättar. Beställ era tidningar redan idag. 

Gå vidare till beställning


Provläs Inblick i Trons Värld


Här kan du provbläddra i det senaste numret och i övriga tillgängliga utgåvor av Inblick i Trons Värld. Vissa nummer är utformade för specifika målgrupper, men alla pekar tydligt på Jesus.  Det finns tidsangivelse på framsidan, men innehållet är tidslöst och evangeliet om Jesus är alltid lika aktuellt.

Klicka på bilden av tidningen så kan du provläsa innehållet. ​Återvänd sedan till denna sida för att kunna gå vidare till beställningsformuläret!
 

ITV_sommar_2020_framsida hemsida

Sommarnummer 2020


Sommaren för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Sommarnumret innehåller ​​åtta ​goa livsberättelser, samt en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud.

16 sidor, vikt 60 gram


                  

ITV nr 3_2014 - FRAMSIDA - Webb

Från Islam till Jesus

Vittnesbörd från muslimer som funnit Jesus. Åtta olika vittnesbörd och en artikel som bra beskriver skillnaden mellan islam och den kristna tron.
16 sidor, vikt 60 gram


ITV_vår_2020_framsida_hemsida

​Påsk 20​20

Säsongen omkring påsk för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Påsknumret innehåller ​​sex ​goa livsberättelser, samt en undervisning om varför vi firar påsk och ​en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud

16 sidor, vikt 60 gram

      
ITV sommar 2019_framsida_hemsida

Sommar 2019

Tidningen är fylld med fräscha vittnesbörd från vanliga människor som berättar om hur Gud har förvandlat deras liv. Linda som var arg på Gud och Kjell som hittade en inre styrka är bara två exempel.

16 sidor, vikt 60 gram


25 jun, 2020
04 jun, 2020
02 jun, 2020

KD kan bättre

Ruben Agnarsson | 27 jun , 2019
Ebba Busch Thor har nått stora opinions- och förtroendeframgångar genom att inte vika ned sig för den socialdemokratiska hegemoni som via medier, utspel, nätverk, utredningar, experter, ledarsidor, kulturråd, lobbyorganisationer, statliga bidrag och kulturarbetare dirigeras från Sveavägen.
Ebba

Hennes orädda konfrontation mot den idé-värld som ockuperat och förlamat den svenska debatten och som på vissa områden – inte minst inom familje- och socialpolitik – kunnat genomföras tack vare stöd från liberala stödtrupper har varit välgörande och viktig. 
Det var naturligtvis bara en tidsfråga innan den samlade motattacken skulle komma. När hela det etablissemang som känt sig hotade av Ebba Busch Thors opinionsframgångar i EU-valrörelsens slutskede väl ryckte ut uppstod ett örondövande tjatter som skulle distrahera den mest hårdhudade politiker.
En lobby-kampanj initierad av RFSU och vidareförmedlad av liberala och socialistiska medier fick KD-ledningen – åtminstone tillfälligt – att vika ned sig.

Det som startade den interna karusellen inom partiet var när Ebba Busch Thor i valrörelsens absoluta slutskede svarade ”ja” på frågan om hon ”tog avstånd från Lars Adaktusson”:
”Ja, jag tycker att jag har uttryckt mig ganska glasklart. Jag tycker att Lars Adaktusson har valt en väl rigid linje som har varit fel” sade hon till Dagens Nyheter fyra dagar före EU-valet.
Detta uttalande är naturligt en oehört stark markering från partiledaren mot en kollega i presidiet som har ett unikt gräsrotsförtroende inom partiet. När sedan Adaktusson – som lojalt ligger lågt inför EU-valet – efter valdagen väljer att försvara sig mot partiledningens attacker, kallar Ebba Busch Thor till pressträff (!) för att – inför hela Sveriges samlade journalistkår – kritisera sin kollega för att prata med journalister.
I ett desperat försök att blidka mediedrevet skyndar sig Ebba Busch Thor i samma veva att intyga att hon minsann ska gå i Pride-tåget – samtidigt som ännu en i raden av Pride-chefer avslöjas, denna gång tack vare Svenska Dagbladet, för försök till sexköp av barn.

Det återstår nu att se om Ebba Busch Thor klarar av att samla partiet och om hon – istället för att känna sig hotad av populära medarbetare – istället fortsätter sin framgångsrika kamp att utmana den socialdemokratiska tankedominansen.
Hennes dryga två år som partiledare har visat att hon klarar av att resa sig från ett hopplöst underläge. Det var när hon för ett år sedan valde bort Pride-tåget för att sommartala på Hönö om genusflummet som opinionssiffrorna tog fart på allvar. Helt plötsligt fick hela det etablissemang som dömt ut partiets möjligheter att komma in i riksdagen stå med skägget i brevlådan. 
Det är en valanalys som antagligen inte kommer att presenteras i SVT Aktuellt, på Dagens Nyheters ledarsida eller i Ekot i Sveriges Radio. Men det partiledningen behöver inse är att Kristdemokraterna inte kommer att hitta sina stora väljargrupper varken inom journalistkåren eller i Pride-tåget.

Ruben Agnarsson
ruben@inblick.se