Navigera till koncernens hemsidor
LOGGA IN
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida

Påsknummer av Inblick i Trons Värld!


Säsongen omkring påsk för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning? Påsknumret innehåller ​​sex ​goa livsberättelser, samt en undervisning om varför vi firar påsk och ​en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud.

Inblick i Trons Värld ​är gott hjälpmedel till att nå utanför kyrkväggarna med evangeliet. ​Tidningen ​ges ut fyra gånger per år och är specialdesignat för evangelisation med några av de bästa vittnesbörden från Nyhetstidningen Inblick. Det är en skatt med härliga berättelser om hur Jesus berör människor med sin kärlek och sen frälser, helar och upprättar. Beställ era tidningar redan idag. 

Gå vidare till beställning


Provläs Inblick i Trons Värld


Här kan du provbläddra i det senaste numret och i övriga tillgängliga utgåvor av Inblick i Trons Värld. Vissa nummer är utformade för specifika målgrupper, men alla pekar tydligt på Jesus.  Det finns tidsangivelse på framsidan, men innehållet är tidslöst och evangeliet om Jesus är alltid lika aktuellt.

Klicka på bilden av tidningen så kan du provläsa innehållet. ​Återvänd sedan till denna sida för att kunna gå vidare till beställningsformuläret!
 

ITV_vår_2020_framsida_hemsida

Påsknummer 2020


Säsongen omkring påsk för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Påsknumret innehåller ​​sex ​goa livsberättelser, samt en undervisning om varför vi firar påsk och ​en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud

16 sidor, vikt 60 gram


                  

ITV nr 3_2014 - FRAMSIDA - Webb

Från Islam till Jesus

Vittnesbörd från muslimer som funnit Jesus. Åtta olika vittnesbörd och en artikel som bra beskriver skillnaden mellan islam och den kristna tron.
16 sidor, vikt 60 gram


ITV sommar 2019_framsida_hemsida

Sommar 2019

Tidningen är fylld med fräscha vittnesbörd från vanliga människor som berättar om hur Gud har förvandlat deras liv. Linda som var arg på Gud och Kjell som hittade en inre styrka är bara två exempel.

16 sidor, vikt 60 gram


      
22 maj, 2020

– Det enda som fungerar i Sverige är Skatteverket

Robin Olsson | 19 sep , 2019
Det_enda_som_fungerar_i_Sverige_ar_Skatteverket
Vilka råd har du till regeringen Löfven för att komma till rätta med skjutningarna och gängkriminaliteten i dagens Sverige?
– Alla inblandade gängmedlemmar som grips ska förses med fotboja och när de döms ska de utvisas ur landet om det är möjligt. Vidare måste vi ta bort straffrabatten och se till att även ungdomar får stå till svars för sina gärningar. 
– Det största problemet i Sverige är att Riksdagens partier anser att det viktigare att bekämpa ett visst parti än att stoppa skjutningarna. Detta är inte klokt och att låta skjutningarna fortgå till någon politiker eller deras nära och kära råkar illa ut, då först kanske de vaknar och det blir en förändring.

Känner du något personligt ansvar för att det ser ut som det gör i landets kommuner med tanke på integrationskrisen som du tjänat pengar på? 
– Jag har bara gjort samhället en tjänst som hyrt ut lokaler till Migrationsverket. Däremot så kunde man gjort mycket mer för att tvinga de nyanlända att lära sig svenska och att anpassa sig till våra lagar och värderingar. Det har jag påpekat många gånger, men Migrationsverket gör inget åt saken. 
– Det är en stor skandal att man inte har granskat Migrationsverket i sömmarna. De har kastat bort 100 miljarder av skattemedel, men Magdalena Andersson (S) jagar pensionärer i Portugal. Det är inte klokt alltså.

Hur skiljer sig dåtidens Ny Demokrati från dagens Sverigedemokrater?
– Det finns vissa likheter. Det fanns idioter i båda partierna, men det kommer att lösa sig. På sikt kommer det att bli som i Norge, Danmark och Finland där liknande partier suttit med i regeringen, det är som jag ser det en tidsfråga. Se på Storbritannien, brexit handlar om en fråga och det är invandringen men det talar man inte om.  

Vad kommer att hända med regeringens budget i höst?
– Det ser man på lång väg att Löfven och Socialdemokraterna gör vad som helst för att sitta kvar vid makten. Det bevisas av att de rödgröna går med på att ta bort värnskatten. 
– Se på Centerpartiet. Stockholms-centern tar bort värnskatten för de rikaste och ger pensionärer och vanligt folk på landsbygden 137 kronor, som räcker till lite bensin eller en pizza i månaden. Detta är inte klokt.
– Sverige går åt skogen, om inget görs får vi bo på 10 kvadratmeter i framtiden. Byråkratin gör det nämligen så dyrt att bygga att vi aldrig får bort bostadsbristen. Det är 30 procent av byggkostnaderna idag, som går till byråkrati. 
– Skjutningarna och brottsligheten kommer vi inte heller tillrätta med i denna budget, det kommer krävas att man skjuter fem om dagen innan dom vaknar, än så länge är det bara två. 
Bert är även kritisk till public service i form av SVT och SR.
– Public service är förlegat. Jag sänder ”Berts Värld” på Youtube och har en miljon tittare. 

Kommer Filipstad och Bengtsfors, som uppmärksammats i media, att klara av den kris man upplever?
– Lösningen blir att man måste höja skatten så mycket att alla som har ett jobb flyttar därifrån, Centern ger vanligt folk en pizza i månaden och slopar arbetsgivaravgifterna för nyanlända så de kan tvätta bilar och klippa folk för en hundring. Problemet är att det löser inte ekvationen.  
– Det enda som fungerar i Sverige idag är Skatteverket och Kronofogden. Det här går åt skogen totalt om inget händer snabbt. 
R​OBIN OLSSON