Navigera till koncernens hemsidor
LOGGA IN
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida

Julnummer av Inblick i Trons Värld!


Julsäsongen för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning? Julnumret innehåller ​​sju ​goa livsberättelser, samt en undervisning om varför vi firar jul och ​en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud.

Inblick i Trons Värld ​är gott hjälpmedel till att nå utanför kyrkväggarna med evangeliet. ​Tidningen ​ges ut fyra gånger per år och är specialdesignat för evangelisation med några av de bästa vittnesbörden från Nyhetstidningen Inblick. Det är en skatt med härliga berättelser om hur Jesus berör människor med sin kärlek och sen frälser, helar och upprättar. Beställ era tidningar redan idag. 

Gå vidare till beställning


Provläs Inblick i Trons Värld


Här kan du provbläddra i det senaste numret och i övriga tillgängliga utgåvor av Inblick i Trons Värld. Vissa nummer är utformade för specifika målgrupper, men alla pekar tydligt på Jesus.  Det finns tidsangivelse på framsidan, men innehållet är tidslöst och evangeliet om Jesus är alltid lika aktuellt.

Klicka på bilden av tidningen så kan du provläsa innehållet. ​Återvänd sedan till denna sida för att kunna gå vidare till beställningsformuläret!
 

ITV jul 2019_Framsida hemsida

Jul 2019

Nu finns julnumret av Inblick i Trons Värld ​tillgängligt. Tidningen är ett utmärkt hjälpmedel i evangelisationen för församlingar och enskilda kristna som vill nå ut med de goda nyheterna om Jesus Kristus.

Tidningen är fylld med fräscha vittnesbörd från vanliga människor som berättar om hur Gud har förvandlat deras liv. Maria som förlät sin förgripare, Josef som var pokerproffs och Kiaan Malek som blev frälst i en fyllecell är bara tre exempel.

16 sidor, vikt 60 gram      


ITV sommar 2019_framsida_hemsida

Sommar 2019

Nu finns sommarnumret av Inblick i Trons Värld ​tillgängligt. Tidningen är ett utmärkt hjälpmedel i evangelisationen för församlingar och enskilda kristna som vill nå ut med de goda nyheterna om Jesus Kristus.

Tidningen är fylld med fräscha vittnesbörd från vanliga människor som berättar om hur Gud har förvandlat deras liv. Linda som var arg på Gud och Kjell som hittade en inre styrka är bara två exempel.

16 sidor, vikt 60 gram            

ITV nr 3_2014 - FRAMSIDA - Webb

Från Islam till Jesus

Vittnesbörd från muslimer som funnit Jesus. Åtta olika vittnesbörd och en artikel som bra beskriver skillnaden mellan islam och den kristna tron.
16 sidor, vikt 60 gram      
20 feb, 2020
13 feb, 2020
06 feb, 2020

"Vi har klarat läget fram till nu"

Robin Olsson | 26 sep , 2019
Filipstad är en av de kommuner som tagit emot flest migranter. Kostnaderna för ekonomiskt bistånd har ökat med 200 procent på tio år och ekonomin är i botten. – Blir det ingen förändring på hur de statliga bidrag ges på det här området så har jag väldigt svårt att se hur vi kan lösa detta, säger kommunalrådet Per Gruvberger (S) till Inblick.
Vi_har_klarat_laget _fram_till_nu
Hur ser läget ut för Filipstad idag?
– Jag tycker vi har klarat läget fram till nu. Vad vi försöker beskriva är att med de statliga ersättningar som finns så kommer det inte att fungera framgent. Det har funnits statliga ersättningar som har täckt de kostnader vi har haft om man tar hänsyn till de extra pengar vi fick 2015, men nu är det slut på det, berättar Gruvberger. 

Vilka åtgärder ämnar ni vidta för att få läget under kontroll?
– Blir det ingen förändring på hur man ger statliga bidrag på det här området så har jag väldigt svårt att se hur vi kan lösa detta. Jag tycker vi har haft bra idéer om hur vi vill göra, men då måste vi ha ekonomi till det.
 
Hur ser du på det nya utjämningssystem som nu diskuteras i riksdagen?
– Det är positivt för oss men detta problem gäller inte utjämningssystemet mellan kommuner som sådant, utan detta är kostnader för invandringen som staten borde ta. Jag tycker ett stort ansvar vilar på de partier som tagit den statsbudget som är för det här året, för Filipstads del skiljer det 30 miljoner på M-KD-budgeten mot om den ursprungliga regeringsbudgeten gått igenom. 

Hur ser du på entreprenörer som Bert Karlsson som tjänat pengar på den situation ni hamnat i?
– Bert Karlsson har varit ute och farit med osanning och varit arrogant, så jag nöjer mig med det som svar på den frågan. 

Vilka är Filipstads styrkor?
– Det är en trevlig och fin stad för barnfamiljer att leva och bo i. 

Vad kommer du syssla med när du slutar som kommunalråd vid årsskiftet efter 17 år?
– Där säger jag pass. 
Bara 20 procent av de som är födda utanför Europa, men bor i Filipstad har arbete. Det vill säga att arbetslösheten bland dem ligger på 80 procent. Sveriges televisions program "Uppdrag granskning" konstaterade att invånarna som är födda i Sverige i allt högre utsträckning flyttar från Filipstad för att söka lyckan någon annanstans. 
R​OBIN OLSSON