Navigera till koncernens hemsidor
LOGGA IN
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida

Sommarnummer av Inblick i Trons Värld!


Sommar​säsongen för alltid med sig en massa tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning? Innehåller ​åtta ​goa livsberättelser, samt skriver om hur du kan få en relation med Gud.

Inblick i Trons Värld ​är gott hjälpmedel till att nå utanför kyrkväggarna med evangeliet. ​Tidningen ​ges ut fyra gånger per år och är specialdesignat för evangelisation med några av de bästa vittnesbörden från Nyhetstidningen Inblick. Det är en skatt med härliga berättelser om hur Jesus berör människor med sin kärlek och sen frälser, helar och upprättar. Beställ era tidningar redan idag. 

Gå vidare till beställning


Provläs Inblick i Trons Värld


Här kan du provbläddra i det senaste numret och i övriga tillgängliga utgåvor av Inblick i Trons Värld. Vissa nummer är utformade för specifika målgrupper, men alla pekar tydligt på Jesus.  Det finns tidsangivelse på framsidan, men innehållet är tidslöst och evangeliet om Jesus är alltid lika aktuellt.

Klicka på bilden av tidningen så kan du provläsa innehållet. ​Återvänd sedan till denna sida för att kunna gå vidare till beställningsformuläret!
 

ITV sommar 2019_framsida_hemsida

Sommar 2019

Nu finns sommarnumret av Inblick i Trons Värld ​tillgängligt. Tidningen är ett utmärkt hjälpmedel i evangelisationen för församlingar och enskilda kristna som vill nå ut med de goda nyheterna om Jesus Kristus.

Tidningen är fylld med fräscha vittnesbörd från vanliga människor som berättar om hur Gud har förvandlat deras liv. Linda som var arg på Gud och Kjell som hittade en inre styrka är bara två exempel.

16 sidor, vikt 60 gram      


ITV_påsk_2019 Framsida

Påsk 2019

Nu finns påsknumret av Inblick i Trons Värld ute, som ett utmärkt hjälpmedel i evangelisationen för församlingar och enskilda kristna som vill nå ut med de goda nyheterna om Jesus Kristus. Tidningen är fylld med fräscha vittnesbörd från vanliga människor som berättar om hur Gud har förvandlat deras liv. Camilla som försökte meditera men fann Gud och Jonathan som blev fri från hat och aggressivitet är bara två exempel.
20 sidor, vikt 75 gram
      

ITV_jul_2018 Framsida hemsida

Jul 2018

I det här julnumret av Inblick i Trons Värld kan du läsa nio livsberättelser som pekar på julfirandets  centralperson, Jesus. Detta kompletterat med utdrag ur julevangeliet en sida om hur man blir frälst.
20 sidor, vikt 75 gram

ITV_sommar_2018 Framsida​ Sommar 2018

I det här vårnumret av Inblick i  Trons Värld kan du läsa ​tolv livsberättelser som pekar på Jesus. 
​24 sidor, vikt 90 gram

ITV vår 2018_framsida

​Vår 2018

I det här vårnumret av Inblick i Trons Värld kan du läsa ​åtta livsberättelser som pekar på Jesus. 
​16 sidor, vikt 60 gram
ITV nr 3_2014 - FRAMSIDA - Webb

Från Islam till Jesus

Vittnesbörd från muslimer som funnit Jesus. Åtta olika vittnesbörd och en artikel som bra beskriver skillnaden mellan islam och den kristna tron.
16 sidor, vikt 60 gram


      

ITV nr 2 sommar 2017_framsida hemsidaSommar 2017

I det här sommarnumret av Inblick i Trons Värld kan du läsa Jerusalemsångaren Ulf Christianssons, Anita Barkers och ​tio andra livsberättelser som pekar på Jesus. 
Extra tjockt nummer med 28 sidor, vikt 105 gram

10 okt, 2019
03 okt, 2019
26 sep, 2019
26 sep, 2019

"Vi har klarat läget fram till nu"

Robin Olsson | 26 sep , 2019
Filipstad är en av de kommuner som tagit emot flest migranter. Kostnaderna för ekonomiskt bistånd har ökat med 200 procent på tio år och ekonomin är i botten. – Blir det ingen förändring på hur de statliga bidrag ges på det här området så har jag väldigt svårt att se hur vi kan lösa detta, säger kommunalrådet Per Gruvberger (S) till Inblick.
Vi_har_klarat_laget _fram_till_nu
Hur ser läget ut för Filipstad idag?
– Jag tycker vi har klarat läget fram till nu. Vad vi försöker beskriva är att med de statliga ersättningar som finns så kommer det inte att fungera framgent. Det har funnits statliga ersättningar som har täckt de kostnader vi har haft om man tar hänsyn till de extra pengar vi fick 2015, men nu är det slut på det, berättar Gruvberger. 

Vilka åtgärder ämnar ni vidta för att få läget under kontroll?
– Blir det ingen förändring på hur man ger statliga bidrag på det här området så har jag väldigt svårt att se hur vi kan lösa detta. Jag tycker vi har haft bra idéer om hur vi vill göra, men då måste vi ha ekonomi till det.
 
Hur ser du på det nya utjämningssystem som nu diskuteras i riksdagen?
– Det är positivt för oss men detta problem gäller inte utjämningssystemet mellan kommuner som sådant, utan detta är kostnader för invandringen som staten borde ta. Jag tycker ett stort ansvar vilar på de partier som tagit den statsbudget som är för det här året, för Filipstads del skiljer det 30 miljoner på M-KD-budgeten mot om den ursprungliga regeringsbudgeten gått igenom. 

Hur ser du på entreprenörer som Bert Karlsson som tjänat pengar på den situation ni hamnat i?
– Bert Karlsson har varit ute och farit med osanning och varit arrogant, så jag nöjer mig med det som svar på den frågan. 

Vilka är Filipstads styrkor?
– Det är en trevlig och fin stad för barnfamiljer att leva och bo i. 

Vad kommer du syssla med när du slutar som kommunalråd vid årsskiftet efter 17 år?
– Där säger jag pass. 
Bara 20 procent av de som är födda utanför Europa, men bor i Filipstad har arbete. Det vill säga att arbetslösheten bland dem ligger på 80 procent. Sveriges televisions program "Uppdrag granskning" konstaterade att invånarna som är födda i Sverige i allt högre utsträckning flyttar från Filipstad för att söka lyckan någon annanstans. 
R​OBIN OLSSON