Navigera till koncernens hemsidor
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida

Sommarnummer av Inblick i Trons Värld!


Sommaren för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning? Påsknumret innehåller ​​åtta ​goa livsberättelser, samt ​en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud.

Inblick i Trons Värld ​är gott hjälpmedel till att nå utanför kyrkväggarna med evangeliet. ​Tidningen ​ges ut fyra gånger per år och är specialdesignat för evangelisation med några av de bästa vittnesbörden från Nyhetstidningen Inblick. Det är en skatt med härliga berättelser om hur Jesus berör människor med sin kärlek och sen frälser, helar och upprättar. Beställ era tidningar redan idag. 

Gå vidare till beställning


Provläs Inblick i Trons Värld


Här kan du provbläddra i det senaste numret och i övriga tillgängliga utgåvor av Inblick i Trons Värld. Vissa nummer är utformade för specifika målgrupper, men alla pekar tydligt på Jesus.  Det finns tidsangivelse på framsidan, men innehållet är tidslöst och evangeliet om Jesus är alltid lika aktuellt.

Klicka på bilden av tidningen så kan du provläsa innehållet. ​Återvänd sedan till denna sida för att kunna gå vidare till beställningsformuläret!
 

ITV_sommar_2020_framsida hemsida

Sommarnummer 2020


Sommaren för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Sommarnumret innehåller ​​åtta ​goa livsberättelser, samt en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud.

16 sidor, vikt 60 gram


                  

ITV nr 3_2014 - FRAMSIDA - Webb

Från Islam till Jesus

Vittnesbörd från muslimer som funnit Jesus. Åtta olika vittnesbörd och en artikel som bra beskriver skillnaden mellan islam och den kristna tron.
16 sidor, vikt 60 gram


ITV_vår_2020_framsida_hemsida

​Påsk 20​20

Säsongen omkring påsk för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Påsknumret innehåller ​​sex ​goa livsberättelser, samt en undervisning om varför vi firar påsk och ​en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud

16 sidor, vikt 60 gram

      
ITV sommar 2019_framsida_hemsida

Sommar 2019

Tidningen är fylld med fräscha vittnesbörd från vanliga människor som berättar om hur Gud har förvandlat deras liv. Linda som var arg på Gud och Kjell som hittade en inre styrka är bara två exempel.

16 sidor, vikt 60 gram


14 sep, 2020

Sverige behöver en handlingskraftig regering

Hans Marklund | 16 okt , 2020
Det fanns en stor förväntan och spänning i luften inför söndagens partiledardebatt i SVT. Skulle Jonas Sjöstedt göra verklighet av sitt hot om att väcka misstroende mot den sittande statsministern, få med sig de övriga oppositionspartierna och rösta bort Löfven? Det skulle innebära att vi helt plötsligt stod mitt i en regeringskris.
ledare

Partiledardebatter i Sverige kan vara ganska svala tillställningar, men söndagens partiledardebatt i SVT var het. Vänsterledaren Jonas Sjöstedt hade redan tidigare i veckan krävt ett svar från statsministern angående Las-utredningen. Inget svar kom och han förlängde sin tidsfrist till söndagens debatt. Under debatten hotade Jonas Sjöstedt på nytt med att sänka regeringen om inte Stefan Löfven skrotar den stora Las-utredningen, som i princip är skälet till att Socialdemokraterna sitter kvar vid regeringsmakten. Antingen slänger Stefan Löfven utredningen i papperskorgen och sitter kvar med hjälp av V eller också genomför Löfven utredningsförslaget, då skulle både Löfven och regeringen röstas bort.
Löfven däremot, klargjorde att S inte kommer att acceptera utredningens centrala förslag om att slopa ogiltighetsförklaringar av uppsägningar, de vill vänta och se.
Det ville däremot inte Kristdemokraternas Ebba Busch, som hade med sig en lista på namn som är beredda att fälla regeringen. Moderaternas Ulf Kristersson håller, precis som Jonas Sjöstedt, tummarna för att arbetsmarknadens parter reder ut frågan på egen hand.
De övriga partiledarna försvann sakta bort i en dimma under debatten och det visar också opinionsmätningen som gjordes direkt efter debatten. De hamnade alla på den nedre halvan i mätningen, tillsammans med Stefan Löfven som hade en tuff kväll.
Hotet om regeringskris svalnade av under debatten. Sjöstedt slog inte lika entusiastiskt på stridstrumman som tidigare under veckan. Han lovade att ge Löfven mer tid.
Debatten svängde sedan över och den tuffaste duellen stod i stället mellan Löfven och Kristersson om gängkriminaliteten. Sverige står inför flera stora utmaningar, såsom klimathotet, koncentrationen av tillväxt på färre orter, en skola och ett försvar som inte håller måttet men det mest akuta är brottsligheten.
Enligt Brottsförebyggande Rådets årliga nationella trygghetsundersökning, som kom i veckan, oroar sig svenskarna mer än någonsin för kriminaliteten. En tredjedel av de tillfrågade uppger att de numera drar sig för att gå ut på kvällen. Kanske inte helt överraskande med tanke på utvecklingen de senaste åren i Sverige.

Stefan Löfven verkar ta skjutningarna och sprängningarna på mer allvar nu än för ett år sedan, medan Moderaterna redan tidigare tagit frågan på större allvar och verkar ha fler konkreta förslag på lösningar än regeringen.
Regeringen har nu suttit vid makten i sex år. Ändå har mycket lite hänt, särskilt vad gäller att ”knäcka gängen” som Löfven brukar uttrycka det. Gängen har i själva verket vuxit sig starkare samtidigt som poliserna är fortfarande för få och fängelserna är överfulla. Assistansbedrägerierna och välfärdsfusket fortsätter oförtrutet. Migrationspolitiken blockeras av Miljöpartiet. Arbetslösheten är den fjärde högsta inom EU. Vi har en skola och ett försvar som saknar resurser och en sjukvård som går på knäna.
Är det inte märkligt? Inget av detta är regeringens fel, enligt statsministern. Polisbristen? Den har Alliansen orsakat. Den ohållbara migrationspolitiken är Moderaternas fel. När tänker statsminister Stefan Löfven ta ansvar för sin politik?

Ett nationellt ledarskap med en framtidsvision för Sverige efterlyses. Ett nytt politiskt ledarskap som agerar med större kraft och tydlighet och pekar ut en väg genom de svåra krispunkterna och utmaningarna vi lever med som nation. Vi behöver en tydlig framtidsvision, som ger det svenska folket nytt mod, hopp och framtidstro. Var finns det ledarskap som förmår hitta lösningarna och genomföra dem?  Sverige behöver en handlingskraftig regering.

HANS MARKLUND