Navigera till koncernens hemsidor
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida

Julnummer av Inblick i Trons Värld!


Julnumret av Inblick i trons värld innehåller nio olika livsberättelser om människor som har fått möta Jesus och fått förvandlade liv. Även artiklar om varför vi firar jul och hur man kan söka Gud och börja följa honom.


Inblick i Trons Värld ​är gott hjälpmedel till att nå utanför kyrkväggarna med evangeliet. ​Tidningen ​ges ut fyra gånger per år och är specialdesignat för evangelisation med några av de bästa vittnesbörden från Nyhetstidningen Inblick. Det är en skatt med härliga berättelser om hur Jesus berör människor med sin kärlek och sen frälser, helar och upprättar. Beställ era tidningar redan idag. 

Gå vidare till beställning


Provläs Inblick i Trons Värld


Här kan du provbläddra i det senaste numret och i övriga tillgängliga utgåvor av Inblick i Trons Värld. Vissa nummer är utformade för specifika målgrupper, men alla pekar tydligt på Jesus.  Det finns tidsangivelse på framsidan, men innehållet är tidslöst och evangeliet om Jesus är alltid lika aktuellt.

Klicka på bilden av tidningen så kan du provläsa innehållet. ​Återvänd sedan till denna sida för att kunna gå vidare till beställningsformuläret!
 
ITV_vinter2020framsida

Julnummer 2020

Här kommer ett redskap för att dela det glada budskapet med dina nära och kära, dina grannar eller dina vänner

Julnumret av Inblick i trons värld innehåller nio olika livsberättelser om människor som har fått möta Jesus och fått förvandlade liv. Även artiklar om varför vi firar jul och hur man kan söka Gud och börja följa honom.

20 sidor, vikt 75 gram      

ITV_sommar_2020_framsida hemsida

Sommarnummer 2020


Sommaren för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Sommarnumret innehåller ​​åtta ​goa livsberättelser, samt en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud.

16 sidor, vikt 60 gram


      

ITV nr 3_2014 - FRAMSIDA - Webb

Från Islam till Jesus

Vittnesbörd från muslimer som funnit Jesus. Åtta olika vittnesbörd och en artikel som bra beskriver skillnaden mellan islam och den kristna tron.
16 sidor, vikt 60 gram


ITV_vår_2020_framsida_hemsida

​Påsk 20​20

Säsongen omkring påsk för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Påsknumret innehåller ​​sex ​goa livsberättelser, samt en undervisning om varför vi firar påsk och ​en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud

16 sidor, vikt 60 gram

      

Besök Israel från soffan

Monika Ekström | 17 dec , 2020
Trots coronapandemi och inställda flyg kan du besöka Israel digitalt. Jeccica Halfin ger många tips på virtuella besök du kan göra i det förlovade landet. – Tyvärr kommer det troligen inte att gå att flyga till Israel den närmaste tiden. Men du kan skapa en ny virtuell färdväg som låter dig uppleva det bästa av Israel - utan att lyfta ett finger eller flytta en tum, säger Jeccica på Israel idag.
Israel-2013-Aerial_21-MasadaHon börjar tipsa om att besöka Tel Aviv genom filmer på Youtube med guider. En är den matinspirerade turen med resebloggaren Mark Weins. Han ger inspiration till israelisk matlagning i karantäntider. Sedan nämner Jeccica Sergio och Rhoda.
– Du kan se parets videodagböcker från rese- och vandringsäventyr i Israel. Samtidigt berättar de om de historiska platserna, fortsätter Jeccica.

Utforska Jerusalem

Det går att utforska Jerusalem online genom Jerusalem is Travelling 2U. Deras "The Holy City 360" ger en inblick i Gamla stadens platser. Som tredje punkt på Jeccicas lista står besök på museer som är öppna på nätet.
– Vem behöver Netflix när du kan bläddra bland Israels mest spännande museer och webbplatser dygnet runt gratis på Internet? frågar sig Jeccica.
Hon nämner Tel Aviv Museum of Art.
– Museet gör ett särskilt bra jobb med att tillhandahålla virtuella upplevelser för barn, inklusive videor om hur man skapar konst som Van Gogh och Monet.
"En coronavirusinspirerad upptäckt i Davids stad" delar virtuella turer av det gamla Jerusalem.
– Några av de andra möjligheterna för en virtuell rundtur är Beit Hatfutsot: Museum of the Jewish People, Friends of Zion Museum och Bible Lands Museum.

Masada från soffan

Masada 360 är en engelskspråkig virtuell rundtur med samma information som du skulle få om du gick fysiskt på turen.
– Hoppa över den torra dammiga värmen och res till Masada direkt från soffan.
En annan naturupplevelse är videosamlingen från Israels nationalparker, som inkluderar vattenfall vid Banias och Eilats naturreservat Coral Beach. Det finns också möjlighet att se Västra muren i realtid.
– Västra murens webbkameror placerades ut långt före Covid- 19-pandemin.
Det går vidare att utforska tunnlarna vid Västra muren digitalt.
– Du kan välja språk på den guidade rundturen i tunnlarna vid Västra muren. Den här timlånga 360 live-upplevelsen innehåller också filmklipp och illustrationer.

Reuven_Rivlin_as_the_president_of_Israel

Besök presidenten

Digitalt kan du göra ett besök hos Israels president Reuven Rivlin.
– En av de mest älskvärda presidenterna i den senaste israeliska historien, Reuven Rivlin, gör sig mer tillgänglig och ansluter sig till Israels folk på en mer personlig nivå än tidigare presidenter. Virtuellt kan du kan se hans hus, trädgårdarna och de ceremoniella utrymmena samt konstverk och arkeologiska fynd.

MONIKA EKSTRÖM