Navigera till koncernens hemsidor
LOGGA IN
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida
Badawi

Ami Hedenborg, Amnesty: ”Vi kräver att Saudiarabien släpper Badawi omgående”

Göran Jacobson | 04 jul , 2019
Amnesty International är en av de organisationer som har engagerat sig i fallet med den fängslade och till spöstraff dömde saudiske människorättskämpen Raif Badawi. – Vi har förnyat uppmärksamheten kring hans fall och kräver att Saudiarabien släpper honom omgående, säger Ami Hedenborg, presstalesperson på Amnesty International Sverige, till Inblick.

Adressuppgifter

(fylls i om annat land än Sverige)

Prenumeration

Kryssa för vilken variant av eBlick som önskas

Period

Välj prenumerationsperiodPrenumerationsvillkor:
Kortfattat så är dessa prenumerationer på tillsvidarebasis. Det innebär att de löper vidare tills dess att de aktivt sägs upp av ​prenumeranten. Om prenumerationen inte sagts upp innan nästa betalperiod påbörjats löper prenumerationen vidare. Utebliven betalning gäller alltså inte som uppsägning. Förnyelseräkning skickas ut en månad innan kommande betalperiod. Autogiro har en månads uppsägning. Fullständiga prenumerationsvillkor kan läsas här
Godkänn villkor:
Senaste nytt
Senaste blogginläggen
Christian Mölk | 20 apr, 2020
Christian Mölk | 13 apr, 2020
Christian Mölk | 03 mar, 2020
Christian Mölk | 27 feb, 2020
Christian Mölk | 12 feb, 2020
Christian Mölk | 26 jan, 2020

SVT

Christian Mölk | 21 jan, 2020
Christian Mölk | 11 nov, 2019
Christian Mölk | 30 okt, 2019