Navigera till koncernens hemsidor
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida

Julnummer av Inblick i Trons Värld!


Julnumret av Inblick i trons värld innehåller nio olika livsberättelser om människor som har fått möta Jesus och fått förvandlade liv. Även artiklar om varför vi firar jul och hur man kan söka Gud och börja följa honom.


Inblick i Trons Värld ​är gott hjälpmedel till att nå utanför kyrkväggarna med evangeliet. ​Tidningen ​ges ut fyra gånger per år och är specialdesignat för evangelisation med några av de bästa vittnesbörden från Nyhetstidningen Inblick. Det är en skatt med härliga berättelser om hur Jesus berör människor med sin kärlek och sen frälser, helar och upprättar. Beställ era tidningar redan idag. 

Gå vidare till beställning


Provläs Inblick i Trons Värld


Här kan du provbläddra i det senaste numret och i övriga tillgängliga utgåvor av Inblick i Trons Värld. Vissa nummer är utformade för specifika målgrupper, men alla pekar tydligt på Jesus.  Det finns tidsangivelse på framsidan, men innehållet är tidslöst och evangeliet om Jesus är alltid lika aktuellt.

Klicka på bilden av tidningen så kan du provläsa innehållet. ​Återvänd sedan till denna sida för att kunna gå vidare till beställningsformuläret!
 
ITV_vinter2020framsida

Julnummer 2020

Här kommer ett redskap för att dela det glada budskapet med dina nära och kära, dina grannar eller dina vänner

Julnumret av Inblick i trons värld innehåller nio olika livsberättelser om människor som har fått möta Jesus och fått förvandlade liv. Även artiklar om varför vi firar jul och hur man kan söka Gud och börja följa honom.

20 sidor, vikt 75 gram      

ITV_sommar_2020_framsida hemsida

Sommarnummer 2020


Sommaren för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Sommarnumret innehåller ​​åtta ​goa livsberättelser, samt en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud.

16 sidor, vikt 60 gram


      

ITV nr 3_2014 - FRAMSIDA - Webb

Från Islam till Jesus

Vittnesbörd från muslimer som funnit Jesus. Åtta olika vittnesbörd och en artikel som bra beskriver skillnaden mellan islam och den kristna tron.
16 sidor, vikt 60 gram


ITV_vår_2020_framsida_hemsida

​Påsk 20​20

Säsongen omkring påsk för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Påsknumret innehåller ​​sex ​goa livsberättelser, samt en undervisning om varför vi firar påsk och ​en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud

16 sidor, vikt 60 gram

      

The end of the beginning

Robin Olsson | 12 dec , 2019
"Now this is not the end. It is not even the beginning of the end. But it is, perhaps, the end of the beginning”. Dessa bevingade ord av sir Winston Churchill sammanfattar på ett talande sätt brexit-striden som rasat på de brittiska öarna sedan 2015 och som ikväll får sitt avgörande, men även dagens Sverige sedan valet 2014, då den förödande Decemberöverenskommelsen slöts.
The_end_of_the_beginning
Dåvarande premiärminister David Cameron utlyste en folkomröstning i frågan 2013. 
“Sorgligt”, sade Sveriges dåvarande EU-minister Birgitta Ohlsson (L) till Svenska Dagbladet när detta tillkännagavs. Ännu sorgligare skulle det bli efter folkomröstningen 2016 och firma Cameron & Ohlssons politiska karriärer var över, åtminstone för den här gången:
David Cameron konstaterade: “Folk blir mer och mer frustrerade över att besluten fattas allt längre bort från dem. Vi börjar se det på gatorna i Aten. Vi börjar se det i parlamenten i Berlin och Helsingfors”, enligt Svenska Dagbladet. Idag, torsdag, avgör britterna sitt öde.

På Moderaternas partistämma i Västerås i oktober lyfte partiet fram tre viktiga politiska områden där partiledare Ulf Kristersson var övertygad om att finns ett brett folkligt stöd för en ny politisk kurs i Sverige. Han lyfte fram brottsligheten, svensk energiförsörjning och invandringspolitiken. Områden där han anser att den nuvarande regeringen driver en politik som saknar förankring både i verkligheten och i samhället. 
Ulf Kristersson lovade i oktober, som partiledare och oppositionsledare att göra allt i sin makt för att söka ett brett stöd i Sveriges riksdag för en bättre politik och inte bara vänta stilla i båten till nästa val 2022 medan Stefan Löfven och januaripartierna sitter och smider ränker på Rosenbad. Med sina egna ord uttryckte han det: “Det kräver att man samlar de partier som i olika sakfrågor vill åstadkomma förändring”. 

Nu ser förändringens timme äntligen ut att vara här, åtminstone början på denna förändring. 
I förra veckan träffade nämligen Ulf Kristersson Sverigedemokraternas partiledare Jimmie Åkesson på sitt arbetsrum i riksdagen. Vid detta historiska möte deltog även partiernas gruppledare i riksdagen, så det var ett planerat sådant. 
Detta möte måste ses i ljuset av den tidigare hållningen, där alla partier från vänster till höger isolerat SD från all form av samkväm och förhandlingar, där partier på den liberala vänsterkanten knappt vågat vistas i samma korridorer som valda sverigedemokrater.

Ulf Kristerssons
handling visar därför på mannamod, handlingskraft och ödmjukhet, kombinerat med en krass insikt att hans och Moderaternas enda sätt att idag förändra detta land i den riktning de själva önskar är genom att svälja prestigen, vara pragmatiska och verklighetsförankrade. 
Kristersson skrev efter mötet på sin Facebooksida: 
“Jag ville träffas just för att diskutera ett antal viktiga frågor för landet, där våra partier har snarlika uppfattningar”. I detta sammanhang förklarar han synen på livstidsstraff för gängrelaterade mord, hur Sverige kan slopa ungdomsrabatten, hur kärnkraften ska kunna spela en viktig roll även i framtiden och så den pågående migrationsutredningen: 
“Där regeringen vill öka invandringen när den tvärtom borde minska om Sverige ska ha någon chans att klara integrationen”.
Kristersson bedömde samtalet som konstruktivt: “Moderaterna och Sverigedemokraterna är olika partier, med olika ideologier, och tycker olika i åtskilliga frågor. Men vi behandlar varandra med respekt, och i flera viktiga sakfrågor tycker vi ungefär lika. I dessa frågor vill jag naturligtvis att vi ska kunna samarbeta i riksdagen. Jag är övertygad om att det nu är dags att gå från ord till handling i svensk politik. Sverige kan inte fortsätta som nu. Politiskt spel och handlingsförlamning hotar samhällskontraktet”. 

Bäva månde det
etablissemang, de politiska tjänstemän och politiker som gjort en karriär och hederssak i att aldrig prata med SD än mindre förhandla med dem eller genomföra sin egen politik med deras hjälp. Frågan är vart Ebba Busch Thor och Ulf Kristersson vågar ta detta rullande tåg. Tar det dem ända till Rosenbad? Den som lever får se. I så fall, som Winston Churchill sa när segern långt om länge var vunnen: “Aldrig har så många haft så få att tacka för så mycket”. 
ROBIN OLSSON