Navigera till koncernens hemsidor
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida

Julnummer av Inblick i Trons Värld!


Julnumret av Inblick i trons värld innehåller nio olika livsberättelser om människor som har fått möta Jesus och fått förvandlade liv. Även artiklar om varför vi firar jul och hur man kan söka Gud och börja följa honom.


Inblick i Trons Värld ​är gott hjälpmedel till att nå utanför kyrkväggarna med evangeliet. ​Tidningen ​ges ut fyra gånger per år och är specialdesignat för evangelisation med några av de bästa vittnesbörden från Nyhetstidningen Inblick. Det är en skatt med härliga berättelser om hur Jesus berör människor med sin kärlek och sen frälser, helar och upprättar. Beställ era tidningar redan idag. 

Gå vidare till beställning


Provläs Inblick i Trons Värld


Här kan du provbläddra i det senaste numret och i övriga tillgängliga utgåvor av Inblick i Trons Värld. Vissa nummer är utformade för specifika målgrupper, men alla pekar tydligt på Jesus.  Det finns tidsangivelse på framsidan, men innehållet är tidslöst och evangeliet om Jesus är alltid lika aktuellt.

Klicka på bilden av tidningen så kan du provläsa innehållet. ​Återvänd sedan till denna sida för att kunna gå vidare till beställningsformuläret!
 
ITV_vinter2020framsida

Julnummer 2020

Här kommer ett redskap för att dela det glada budskapet med dina nära och kära, dina grannar eller dina vänner

Julnumret av Inblick i trons värld innehåller nio olika livsberättelser om människor som har fått möta Jesus och fått förvandlade liv. Även artiklar om varför vi firar jul och hur man kan söka Gud och börja följa honom.

20 sidor, vikt 75 gram      

ITV_sommar_2020_framsida hemsida

Sommarnummer 2020


Sommaren för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Sommarnumret innehåller ​​åtta ​goa livsberättelser, samt en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud.

16 sidor, vikt 60 gram


      

ITV nr 3_2014 - FRAMSIDA - Webb

Från Islam till Jesus

Vittnesbörd från muslimer som funnit Jesus. Åtta olika vittnesbörd och en artikel som bra beskriver skillnaden mellan islam och den kristna tron.
16 sidor, vikt 60 gram


ITV_vår_2020_framsida_hemsida

​Påsk 20​20

Säsongen omkring påsk för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Påsknumret innehåller ​​sex ​goa livsberättelser, samt en undervisning om varför vi firar påsk och ​en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud

16 sidor, vikt 60 gram

      

17 dec, 2020

”Vi är trötta nu”

Hans Marklund | 19 nov , 2020
Vi är trötta”, sa den libanesiska affärsmannen och tillade att han tror att alla kommer till en punkt då de är beredda att arbeta för att få fred.
man-513529 (1)
Han betonade också att när viktiga frågor med Israel är lösta, skulle en normalisering vara bra och tillade att han respekterade den senaste tidens normaliseringsavtal som har upprättats mellan Israel och arabnationer. ”Vi måste se till att lösa de frågor som är nödvändiga för att få freden att gå framåt. Jag tror att en stor del av det libanesiska samhället skulle välkomna en normalisering,” fortsatte han.

Den libanesiske affärsmannens uppfattning om att eftersträva fred med Israel går i linje med ett uttalande från Libanons president Michel Aouns dotter. I oktober sa Roukoz i Al-Jadeeds tv-kanal att hon skulle ”inte ha något emot” om Libanon slöt fred med Israel så länge gränstvister och palestinska flyktingfrågor först kan lösas. ”Jag försvarar mitt land Libanons intressen först. Men är vi tvungna att förbli i ett krigstillstånd?” sa hon och tillade: ”Idag måste vi också fråga oss vem som är offret? Det är det libanesiska folket.” ”Vi är trötta nu, det går snart inte längre”, hörde jag någon säga i mediebruset angående coronapandemin. Den andra vågen sprider sig med full kraft över världen, så också i Sverige där region efter region utfärdar nya stramare restriktioner. Det pratas om strängare åtgärder över jul och nyår, inga jul- och nyårsresor, fira jul hemma utan släkt och vänner, jul med barn och barnbarn får vänta. Någon föreslog rakt av att Sverige ska ställa in julfirandet i år. Många svenskar är redan på gränsen till social utmattning på grund av isolering. Vi är trötta nu.

Kommunpolitiker samt riksdags- och regeringsledamöter: Det är hög tid att tänka bredare! I stället för att ställa in måste vi ställa om. Det är makthavarnas ansvar att skapa coronasäkra miljöer i form av butiker, caféer, restauranger och utemiljöer i stadskärnor där människor kan mötas, känna sig säkra och trygga. Det kan inte vara omöjligt, använd er kreativitet och skaparförmåga. ”Vi är trötta nu”, sa den vane kyrkobesökaren. Kyrkan är stängd, nedsläckt och igenbommad. Vi uppmanas att gå in på nätet och titta på den sedan länge inspelade gudstjänsten. Vi kunde väl åtminstone få en gudstjänst på nätet som direktsänds och känns aktuell. Kyrkoledare och andra ansvariga i kristenheten: Vi måste inte stänga ner och ställa in. Vi behöver inte göra kyrkans budskap inaktuellt genom förprogrammerade digitala sändningar. Det går att sända live med ett aktuellt budskap. En del kyrkor gör det och fler kan följa efter. Också vi behöver använda vår kreativitet och idérikedom. Om vi vill kan vi skapa coronasäkra miljöer.

”Vi är trötta nu”, sa den libanesiske affärsmannen. ”Vi har problem mellan oss och israelerna och vi måste lösa dem. I slutändan måste vi ha fred. Jag vill att mina barn ska leva i fred. Jag vill inte att mina barn ska leva i krig.” ”Vi är trötta nu”, säger svensken. Vi måste få möta andra och varandra, fira jul och nyår. Låt oss tillsammans ta ansvar för att skapa coronasäkra miljöer. Det är troligtvis inte sista gången vårt samhälle ställs inför annorlunda utmaningar.

​HANS MARKLUND