Navigera till koncernens hemsidor
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida

Julnummer av Inblick i Trons Värld!


Julnumret av Inblick i trons värld innehåller nio olika livsberättelser om människor som har fått möta Jesus och fått förvandlade liv. Även artiklar om varför vi firar jul och hur man kan söka Gud och börja följa honom.


Inblick i Trons Värld ​är gott hjälpmedel till att nå utanför kyrkväggarna med evangeliet. ​Tidningen ​ges ut fyra gånger per år och är specialdesignat för evangelisation med några av de bästa vittnesbörden från Nyhetstidningen Inblick. Det är en skatt med härliga berättelser om hur Jesus berör människor med sin kärlek och sen frälser, helar och upprättar. Beställ era tidningar redan idag. 

Gå vidare till beställning


Provläs Inblick i Trons Värld


Här kan du provbläddra i det senaste numret och i övriga tillgängliga utgåvor av Inblick i Trons Värld. Vissa nummer är utformade för specifika målgrupper, men alla pekar tydligt på Jesus.  Det finns tidsangivelse på framsidan, men innehållet är tidslöst och evangeliet om Jesus är alltid lika aktuellt.

Klicka på bilden av tidningen så kan du provläsa innehållet. ​Återvänd sedan till denna sida för att kunna gå vidare till beställningsformuläret!
 
ITV_vinter2020framsida

Julnummer 2020

Här kommer ett redskap för att dela det glada budskapet med dina nära och kära, dina grannar eller dina vänner

Julnumret av Inblick i trons värld innehåller nio olika livsberättelser om människor som har fått möta Jesus och fått förvandlade liv. Även artiklar om varför vi firar jul och hur man kan söka Gud och börja följa honom.

20 sidor, vikt 75 gram      

ITV_sommar_2020_framsida hemsida

Sommarnummer 2020


Sommaren för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Sommarnumret innehåller ​​åtta ​goa livsberättelser, samt en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud.

16 sidor, vikt 60 gram


      

ITV nr 3_2014 - FRAMSIDA - Webb

Från Islam till Jesus

Vittnesbörd från muslimer som funnit Jesus. Åtta olika vittnesbörd och en artikel som bra beskriver skillnaden mellan islam och den kristna tron.
16 sidor, vikt 60 gram


ITV_vår_2020_framsida_hemsida

​Påsk 20​20

Säsongen omkring påsk för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Påsknumret innehåller ​​sex ​goa livsberättelser, samt en undervisning om varför vi firar påsk och ​en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud

16 sidor, vikt 60 gram

      

"Våra traditioner håller oss samman"

Robin Olsson | 25 dec , 2020
Ebba Busch höll dagen före Nobeldagen sitt digitala jultal via sociala medier. I talet lyfte hon fram styrkorna i den svenska samhällsgemenskapen. Hon gav även en känga till Annie Lööfs “Värnamoliberalism”. – Vi har inte samma åsikt i allt och vi älskar inte varandra varje dag, men vi håller ihop och i adventsljusen så påminns vi om att vi är lovade en ljusare morgondag, förkunnade hon.
ebba2

– Jag är inte den enda som i en stund av missmod tänkt; “Blir det någon jul i år”. Kommer ljusen inte tändas i år när vi inte får träffas. Vår samhällsgemenskap är stark. Vi skyddar varandra. Vi löser problem – tillsammans.
Detta var KD-ledaren Ebba Buschs budskap till folket när hon höll sitt digitala jultal den 9 december.

Beroende av gemenskap

– Vi är inte fria atomer, vi är människor som behöver gemenskap. Arbete och familj är inte lika viktiga storheter, vi lever inte för att arbeta vi arbetar för att leva och få det bättre som individ och familj.
Ebba lyfte fram vikten av att motverka ofrivillig ensamhet, även under en pandemi och talade om att ensamheten i sig ökar smärtan och risken för depression och demens hos våra äldre som tvingas leva ensamma.
– När mörkret nu återigen sänks över Norden så möter vi det med värmen från tusentals adventsljus. En gemensam påminnelse om att vi är lovade en ljusare morgondag. Vi firar som vi gjort i tusen år. Dukar bord. Låter klockorna ringa. Och delar med oss. Våra traditioner håller oss samman. Enar oss.

Krisartat år

– Det här året har innehållit allt möjligt av elände. Men mitt i allt detta elände har vi också fått reflektera över vad som är viktigt – på riktigt. Visst har vi längtat mycket efter de nöjen och den konsumtion vi tagit för givet. Men till sist är det gemenskap och tryggheten att vara med andra vi verkligen saknat. Oavsett vad vi bär med oss – glädje eller sorg – så vill vi inte stå med det själva. Vi behöver få dela det med andra.
I talet sa hon att coronaviruset har drabbat oss alla på olika sätt.
– Det är ingen hemlighet att jag under våren blev mer och mer kritisk till hur regeringen hanterat pandemin. En del har gjorts bra, men frågetecken kring vem som egentligen leder kvarstår. Och på vilka underlag vilar man sina beslut? Med de inifrånblickar jag fått kan jag inte förstå det som hänt på annat sätt än att vi har ett för svagt ledarskap i Sverige.
Hon konstaterade att regeringen velat fram och tillbaka när det gäller restriktioner och att allt delegerats till Folkhälsomyndigheten, till regionerna och till kommunerna.
– Detta är en nationell kris. Då kan inte en ledare skjuta ifrån sig ansvar. Då måste en ledare kliva fram.
Ebba menar att Sverige idag saknar ett fungerande ledarskap och att landet snarare hålls ihop av att vår samhällsgemenskap i grunden fortfarande fungerar. Som hon uttrycker det: “Att människor inom sitt område – sin lilla del av helheten – gör det som är rätt och gör sitt bästa”.
Hon gav även sin version av liberalismen. En som på många sätt skiljer sig från Annie Lööfs “Värnamoliberalism” som hon menar leder till ökade klyftor och minskad ordning, reda och verklig gemenskap.
Hon avslutade som sig bör med att önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År.

ROBIN OLSSON