Navigera till koncernens hemsidor
LOGGA IN
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida

Nytt nummer av Inblick i Trons Värld

 

Nu är Inblick i Trons Världs specialnummer inför påsken här. I tidningen finns 10 härliga livsberättelser från helt vanliga människor om vad mötet med Jesus har betytt för dem. I tidningen finns exempelvis rapparen Sebastian Stakset, som berättar om hur Guds kärlek förvandlat hans liv och hur han vill förlåta och be om förlåtelse för det liv han tidigare levde som frontfigur för hiphop-gruppen Kartellen.

Här nedanför kan du provbläddra digitalt och läsa våra olika aktuella editioner och även beställa för omgående leverans. Klicka på den stora röda knappen för att gå vidare till beställsidan eller ring vår kundtjänst 0476-13270 för att säkerställa att du får önskat antal.

Inblick i Trons Värld ​ges ut fyra gånger per år och är ​en extra specialtidning för evangelisation med några av de bästa vittnesbörden som tidigare publicerats i Nyhetstidningen Inblick.

Varje tidning är en vittnesbördsskatt med nio-tio härliga berättelser om hur Jesus frälser, helar och upprättar på sitt helt suveräna sätt. Utöver vittnesbörden finns också en sida om frälsning följt av frälsningsbön.

På baksidan längst ned finns en fri yta med möjlighet att skriva/stämpla in egen specialinformation om till exempel vem eller vilken kyrka som delar ut tidningen, eller inbjudan till något möte eller evenemang. Är det många tidningar att dela ut kan ett tips vara att använda er av adressetiketter med valfritt budskap. De passar bra att klistra in i rutan! Om ni planerar att göra en större satsning med något kommande nummer kan det vara idé att fixa en specialedition med förtryckt kontaktinformation på baksidan. Detta fås för bara 500 kr extra men måste beställas innan tidningen går till tryck.

Gå vidare till beställning

Tillgängliga nummer:


Här nedanför finns en presentation av de nummer som är beställbara för tillfället. Klickar du på respektive bild så öppnas ett nytt webbfönster där du kan läsa tidningen digitalt.

ITV n1_2017_framsida till hemsida

Påsknummer 2017


Att Jesus är uppstånden och förvandlar liv går inte att tvivla på efter att ha läst denna tidning! Tio vittnesbörd som lämnar en riktigt go eftersmak. 20 sidor, 75 gram.

OBS! Slutsåld. Vi hänvisar till förra årets påsknummer till halva priset.

ITV nr 1-2016_PÅSK - FRAMSIDA - Webb

Härliga vittnesbörd i ett tidlöst påsknummer (bortsett från datummarkeringen på framsidan).

Reas ut: HALVA PRISET! ca 2400 ex kvar.ITV nr3 2016 framsida till Webb

Temanummer "Fri från missbruk och kriminalitet"

En tungviktare att ge till människor i mörka miljöer och hopplösa situationer. 20 sidor, 75 gram.

ITV nr 3_2014 - FRAMSIDA - Webb

Temanummer från Islam till Jesus


Högaktuellt nummer med f d muslimer som mött Jesus personligt och livsförvandlande. 16 sidor, 60 gram.