Navigera till koncernens hemsidor

Nytt nummer av Inblick i Trons Värld

 

 

Nu är Inblick i Trons Världs specialnummer inför påsken här. I tidningen finns 10 härliga livsberättelser från helt vanliga människor om vad mötet med Jesus har betytt för dem. I tidningen finns exempelvis sångaren Sebastian Stakseth, som berättar om hur Guds kärlek förvandlat hans liv och hur han vill förlåta och be om förlåtelse för det liv han tidigare levde.

Du kan provbläddra i våra olika aktuella editioner och även beställa för omgående leverans. Gå vidare via knapp en "Beställ direkt här" som ligger till höger om framsidebilderna för den digitala provläsningen eller ring på 0476-13270 för att säkerställa att du får önskat antal.

Inblick i Trons Värld är vår specialtidning för evangelisation med en samling av de bästa vittnesbörden som tidigare publicerats i nyhetstidningen.

Varje tidning är en vittnesbördsskatt med nio-tio härliga berättelser om hur Jesus frälser, helar och upprättar på sitt helt suveräna sätt. Utöver vittnesbörden finns också en sida om frälsning följt av frälsningsbön. Du kan ta en förhandstitt och läsa pdf-versionen av tidningarna här nedanför. Pris- och leveransinformation, samt beställningsformulär kommer du till genom att klicka på beställknappen höger om tidningsbilderna.

 

På baksidan längst ned finns en fri yta med möjlighet att skriva/stämpla in egen specialinformation om till exempel vem eller vilken kyrka som delar ut tidningen, eller inbjudan till något möte eller evenemang. Är det många tidningar att dela ut kan ett tips vara att använda er av adressetiketter med valfritt budskap. De passar bra att klistra in i rutan! Om ni planerar att göra en större satsning med något kommande nummer kan det vara idé att fixa en specialedition med förtryckt kontaktinformation på baksidan. Detta kostar bara 500 kr extra men måste bestämmas innan tidningen trycks.

Läs Senaste Numret på issuu