Navigera till koncernens hemsidor
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida

Sommarnummer av Inblick i Trons Värld!


Sommaren för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning? Påsknumret innehåller ​​åtta ​goa livsberättelser, samt ​en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud.

Inblick i Trons Värld ​är gott hjälpmedel till att nå utanför kyrkväggarna med evangeliet. ​Tidningen ​ges ut fyra gånger per år och är specialdesignat för evangelisation med några av de bästa vittnesbörden från Nyhetstidningen Inblick. Det är en skatt med härliga berättelser om hur Jesus berör människor med sin kärlek och sen frälser, helar och upprättar. Beställ era tidningar redan idag. 

Gå vidare till beställning


Provläs Inblick i Trons Värld


Här kan du provbläddra i det senaste numret och i övriga tillgängliga utgåvor av Inblick i Trons Värld. Vissa nummer är utformade för specifika målgrupper, men alla pekar tydligt på Jesus.  Det finns tidsangivelse på framsidan, men innehållet är tidslöst och evangeliet om Jesus är alltid lika aktuellt.

Klicka på bilden av tidningen så kan du provläsa innehållet. ​Återvänd sedan till denna sida för att kunna gå vidare till beställningsformuläret!
 

ITV_sommar_2020_framsida hemsida

Sommarnummer 2020


Sommaren för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Sommarnumret innehåller ​​åtta ​goa livsberättelser, samt en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud.

16 sidor, vikt 60 gram


                  

ITV nr 3_2014 - FRAMSIDA - Webb

Från Islam till Jesus

Vittnesbörd från muslimer som funnit Jesus. Åtta olika vittnesbörd och en artikel som bra beskriver skillnaden mellan islam och den kristna tron.
16 sidor, vikt 60 gram


ITV_vår_2020_framsida_hemsida

​Påsk 20​20

Säsongen omkring påsk för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Påsknumret innehåller ​​sex ​goa livsberättelser, samt en undervisning om varför vi firar påsk och ​en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud

16 sidor, vikt 60 gram

      
ITV sommar 2019_framsida_hemsida

Sommar 2019

Tidningen är fylld med fräscha vittnesbörd från vanliga människor som berättar om hur Gud har förvandlat deras liv. Linda som var arg på Gud och Kjell som hittade en inre styrka är bara två exempel.

16 sidor, vikt 60 gram


Den ljusnande framtid är vår

Hans Marklund | 30 apr , 2020
Mitt i pågående pandemi är det snart dags för student och examensfirande. Våra unga har kämpat väl och skaffat sig en utbildning, och springer glada ut till framtiden. Eller borde i alla fall få springa glada ut till framtiden.
Den_ljusnande_framtid_ar_var
Frågan är hur den framtiden ser ut? Många är de ”profeter” som försöker tyda framtiden åt oss. Näringslivets representanter talar om en dyster framtid med arbetslöshet och konkurser och de lyfter fram behovet av massivt ekonomiskt stöd för att rädda företag och arbeten. Bankernas prognoser som kom i veckan förutspår miljardförluster på grund av konkurser och inställda betalningar. 

Politikerna med statsministern i spetsen talar bistert med allvarston om det allvarliga läget och manar till fortsatt återhållsamhet i sociala kontakter och att det ännu inte är tid att slappna av. Sjukvårdspersonalen kämpar hårt, de går på knäna och beskriver krisläget med dystra ord. Statsepidemilogen Anders Tegnell verkar dock stå stadigt i sina förutsägelser och manar lugnt ”håll ut en liten tid till, innan det vänder.”
För att inte tala om alla ”Facebookprofeterna” som kommer med sina förutsägelser och analyser, predikanterna som sänder live och proklamerar olika lösningar, ger sina utfästelser, ”profetiska” analyser och hemmasnickrade orsaker till pandemin i alla sina tröstlösa filmer. En del byter till och med namn och kallar sig för ”vår tids Elia.” Eller profeterna som med stora ord, i efterhand proklamerar att de sett det, hört det och visste det … 

Men vänta lite nu, om profeterna verkligen kände till det, visste om det, såg faran, men inte sa något eller varnade för den kommande faran, då säger det absolut ingenting. Att uttala sig nu i efterhand är bara tomma ord och visar ingen profetisk trovärdighet. Så långt jag kan se, finns det, så här långt, enbart en profet med trovärdighet. Det är han som satt på Oljeberget i Jerusalem och talade med sina lärjungar om framtiden och de tecken som skulle komma över jorden. 
Många försöker tyda tiden och ge sina analyser och förklaringar till pandemin. Självklart är pandemin ett tecken, en fingervisning om den sista tidens sårbara samhälle. Vi människor söker förklaringar till tiden och vi vill ha ett svar på var vi befinner oss. Som jag ser det kan det bara finnas två alternativ.

Antingen befinner vi oss i den absolut sista tiden och då kommer tecknen att följa på varandra slag i slag. Då är vi tagna med överraskning om tidens allvar, trots att profeten på Oljeberget uppmanade oss att vara vakna och medvetna om tidens tecken. 
Om så är fallet kommer det att kräva radikala beslut om hur vi skall leva livet i tiden och med uppdraget, mitt i kaoset. Eller också befinner vi oss i den sista tiden, men inte i den absoluta slutfasen. Pandemin går över och livet går tillbaka till det vanliga igen, men förhoppningsvis med en större medvetenhet om tidens sårbarhet.

En sak är säker. Profeten som satt på Oljeberget med sina lärjungar och talade med dem om tecknen i tiden, han har full kontroll. Inget kommer att ske av en slump, han är det enda trovärdiga alternativet så här långt. Han uppmanade oss också att lyfta blicken och fästa den i ett högre perspektiv med löftet om en ljus framtid. 
Den ljusnande framtid är vår.
HANS MARKLUND
Chefredaktör