Navigera till koncernens hemsidor
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida

Sommarnummer av Inblick i Trons Värld!


Sommaren för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning? Påsknumret innehåller ​​åtta ​goa livsberättelser, samt ​en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud.

Inblick i Trons Värld ​är gott hjälpmedel till att nå utanför kyrkväggarna med evangeliet. ​Tidningen ​ges ut fyra gånger per år och är specialdesignat för evangelisation med några av de bästa vittnesbörden från Nyhetstidningen Inblick. Det är en skatt med härliga berättelser om hur Jesus berör människor med sin kärlek och sen frälser, helar och upprättar. Beställ era tidningar redan idag. 

Gå vidare till beställning


Provläs Inblick i Trons Värld


Här kan du provbläddra i det senaste numret och i övriga tillgängliga utgåvor av Inblick i Trons Värld. Vissa nummer är utformade för specifika målgrupper, men alla pekar tydligt på Jesus.  Det finns tidsangivelse på framsidan, men innehållet är tidslöst och evangeliet om Jesus är alltid lika aktuellt.

Klicka på bilden av tidningen så kan du provläsa innehållet. ​Återvänd sedan till denna sida för att kunna gå vidare till beställningsformuläret!
 

ITV_sommar_2020_framsida hemsida

Sommarnummer 2020


Sommaren för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Sommarnumret innehåller ​​åtta ​goa livsberättelser, samt en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud.

16 sidor, vikt 60 gram


                  

ITV nr 3_2014 - FRAMSIDA - Webb

Från Islam till Jesus

Vittnesbörd från muslimer som funnit Jesus. Åtta olika vittnesbörd och en artikel som bra beskriver skillnaden mellan islam och den kristna tron.
16 sidor, vikt 60 gram


ITV_vår_2020_framsida_hemsida

​Påsk 20​20

Säsongen omkring påsk för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Påsknumret innehåller ​​sex ​goa livsberättelser, samt en undervisning om varför vi firar påsk och ​en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud

16 sidor, vikt 60 gram

      
ITV sommar 2019_framsida_hemsida

Sommar 2019

Tidningen är fylld med fräscha vittnesbörd från vanliga människor som berättar om hur Gud har förvandlat deras liv. Linda som var arg på Gud och Kjell som hittade en inre styrka är bara två exempel.

16 sidor, vikt 60 gram


14 sep, 2020

När fanorna bleknar

Robin Olsson | 22 maj , 2020
Vänster-internationalens stora festdag första maj, fick i år ställas in. Det blev inga sedvanliga tåg med röda fanor, plakat, allsång och slagord, där de traditionen trogen demonstrerade mot (s)in egen förda politik.
Nar_fanorna_bleknar
De vänsterextremister som inte fick ge utlopp för sina känslor på gator och torg detta år, tog dock tillfället i akt att trakassera och vandalisera sina meningsmotståndares hem och egendom. 
Detta drabbade i första hand det moderata finansborgarrådet i Stockholm Irene Svenonius och den moderate riksdagsledamoten Hanif Bali, som enligt sitt eget Twitterkonto inte längre kan äga en bil av rädsla för sabotage: “På grund av att revolutionär kommunistisk ungdom tycker att det är så kul att sabotera min bil så måste jag sälja den, en Volkswagen Golf GTI, den är helt nylackad, servad oftare än rekommenderat”. 
Dessa dåd har utförts av AFA, antifascistisk aktion och Revolutionär kommunistisk ungdom, så kallade “demokrater” på vänstersidan som brukar traska på första maj och få stöd av samhället att bedriva sin verksamhet. 

Förundersökningarna lades dock omgående ner av polisen och statsmakten i brist på bevis. Detta är inte värdigt en rättsstat som Sverige och det här våldet måste stävjas med hårdhandskarna, så att inte antidemokraterna får demokratins fanor att blekna. 
Moderaterna kräver detta, på Facebook skriver de i en kampanj: “Regeringen måste sluta blunda för våldsvänstern. Politiskt våld får aldrig ursäktas med ideologi”. 
Nog är det en märklig företeelse att så långt tillbaka som de flesta, av oss i dag levande minns, har en socialdemokrat varit svensk statsminister. Ändå så fylls första maj-tågen, vare sig de är fysiska eller digitala, med skyltar och slagord om brister och svagheter i det svenska samhället. Dessa tillkortakommanden skyller den förenade vänstern på en “borgerlig regering”. Från dåtidens Hjalmar Hammarskjöld och 1910 och 20-talets borgerliga framvinningar som de anser lade grund för depressionen och världsbranden. Sist men inte minst regeringen Bildt och hans “bunkergäng” som enligt arbetarrörelsen orsakade den stora 
valuta- och finanskrisen på 1990-talet med efterföljande arbetslöshet.
Faktumet att dessa kriser skapats av socialdemokraternas egna förda bidragspolitik och att en borgerlig regering under Anders Borgs försorg klarade ta Sverige i det närmaste helskinnad genom krisen 2008, trots att detta var den till dags dato värsta kris vi sett, vill de ingalunda kännas vid. Finansminister Magdalena Andersson hävdade vid valrörelsen 2014 att ”ladorna är tomma”. 

Att nu under coronakrisen tömma de redan “tomma” ladorna genom att höja statsskulden med cirka tio procent är ingen bedrift, även om det idag är en nödvändighet till skillnad för 1970 och 80-talet då socialdemokratin lånade medel för att fördela pengar och bygga sin utopiska välfärdsstat, i tro att lån och höga skatter leder till evigt välstånd. De länder som prövat detta; Grekland, Italien och andra rosenröda länder som Kuba, Venezuela, Nordkorea, Sovjet och DDR, har alla fått betala ett högt pris. Deras system och syn på jämlikhet förklaras av Winston Churchills bevingade ord: “Den rättvisa fördelningen av fattigdomen”.  
I coronapandemins fotspår har Stefan Löfven fått ny luft under sina vingar och i opinionen. I stort sett alla partier har framhävt “staten” som den store frälsaren eller försäkringsbolaget, oavsett ideologisk hemvist. Det är dock viktigt för den borgerliga oppositionen att vara observanta på vad som nu sker i form av höjda bidrag som a-kassa och slopad karensdag. 

Löfven har dock styrt från kulisserna via sina 
“experter”, och de få gånger han behagat visa sig för världen har han dock gjort detta i en ny skepnad. 
De röda fanorna och slagorden är som bortblåsta. Nu står han på barrikaderna med en svenska flaggan-pin på kavajslaget och med en treenighet av svenska fanor i bakgrunden. Detta för tankarna långt bort från den rörelse och de ideal som han och hans parti företräder. Det för tankarna snarare till de krafter och partier som varit deras strävan att tysta. Varför denna historiska förvandling under denna kris?
Är det så att strategerna på Sveavägen 68 insett det oundvikliga; att tiden flugit dem förbi och att de i en sista machiavellisk insikt, tänker besegra sina “konservativa” motståndare med en dos av deras egen medicin? Samma medicin som firma Reinfeldt, Borg och Schlingmann gjorde mot socialdemokratin mellan 2003 och valsegern 2006. Detta kallas på fackspråk för “triangulering”, det vill säga härma din motståndare och framstå som ett bättre och mer seriöst alternativ. För närvarande har detta gett utslag i opinionsmätningarna då statsminister Löfven helt plötsligt gått upp i topp i förtroendeligan och dragit sitt parti med sig. Samtidigt är det fortfarande i det närmaste dött lopp mellan regeringsalternativen. 
Vi får se i valet vilket alternativ som får stå med 
fanan i topp. 
ROBIN OLSSON