Navigera till koncernens hemsidor
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida

Julnummer av Inblick i Trons Värld!


Julnumret av Inblick i trons värld innehåller nio olika livsberättelser om människor som har fått möta Jesus och fått förvandlade liv. Även artiklar om varför vi firar jul och hur man kan söka Gud och börja följa honom.


Inblick i Trons Värld ​är gott hjälpmedel till att nå utanför kyrkväggarna med evangeliet. ​Tidningen ​ges ut fyra gånger per år och är specialdesignat för evangelisation med några av de bästa vittnesbörden från Nyhetstidningen Inblick. Det är en skatt med härliga berättelser om hur Jesus berör människor med sin kärlek och sen frälser, helar och upprättar. Beställ era tidningar redan idag. 

Gå vidare till beställning


Provläs Inblick i Trons Värld


Här kan du provbläddra i det senaste numret och i övriga tillgängliga utgåvor av Inblick i Trons Värld. Vissa nummer är utformade för specifika målgrupper, men alla pekar tydligt på Jesus.  Det finns tidsangivelse på framsidan, men innehållet är tidslöst och evangeliet om Jesus är alltid lika aktuellt.

Klicka på bilden av tidningen så kan du provläsa innehållet. ​Återvänd sedan till denna sida för att kunna gå vidare till beställningsformuläret!
 
ITV_vinter2020framsida

Julnummer 2020

Här kommer ett redskap för att dela det glada budskapet med dina nära och kära, dina grannar eller dina vänner

Julnumret av Inblick i trons värld innehåller nio olika livsberättelser om människor som har fått möta Jesus och fått förvandlade liv. Även artiklar om varför vi firar jul och hur man kan söka Gud och börja följa honom.

20 sidor, vikt 75 gram      

ITV_sommar_2020_framsida hemsida

Sommarnummer 2020


Sommaren för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Sommarnumret innehåller ​​åtta ​goa livsberättelser, samt en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud.

16 sidor, vikt 60 gram


      

ITV nr 3_2014 - FRAMSIDA - Webb

Från Islam till Jesus

Vittnesbörd från muslimer som funnit Jesus. Åtta olika vittnesbörd och en artikel som bra beskriver skillnaden mellan islam och den kristna tron.
16 sidor, vikt 60 gram


ITV_vår_2020_framsida_hemsida

​Påsk 20​20

Säsongen omkring påsk för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Påsknumret innehåller ​​sex ​goa livsberättelser, samt en undervisning om varför vi firar påsk och ​en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud

16 sidor, vikt 60 gram

      

Centerpartiet saknar moralisk kompass

Robin Olsson | 04 dec , 2020
Centerpartiet verkar ha interna problem med sin politiska och framförallt moraliska kompass. Samma vecka som de, mot sina vallöften, gjorde upp med regeringen Löfven om att stödja deras budget för 2021 briserade nya uppgifter om två tunga profiler inom partiet som haft personliga problem med rättvisan.
ledarewebb

Den som har bra minne minns kanske att grisbonden från Småland, före detta landsbygdsminister Eskil Erlandsson fick avgå. Detta under förödmjukande former då han 2019 anklagades för att ha sexuellt ofredat två moderata kvinnor.

Erlandsson har trots detta åtnjutit ett stort förtroende i sin valkrets, då han kryssade sig in i valet 2018. Hans handlande mot moderatkvinnorna var helt förkastligt. Det finns inga ursäkter. Centerns brott låg i att de från början velat dölja det hela. Erlandsson förstörde nämligen bilden av det toleranta, moderna och högst liberala Centerpartiet som partiledare Annie Lööf och Fredrick Federley velat skapa sedan 2015. Erlandsson symboliserade en kvarleva från det en gång ganska så moralkonservativa Bondeförbundet. Nu har dock rättvisan haft sin gång och Erlandssons namn rentvåtts i rätten.

Förra veckan, två dagar före budgetdebatten, närmare bestämt den 23 november gick Annie Lööf ut i Expressen för att ställa krav på mer lag och ordning i landet. Detta via en insändare där hon skriver följande: “Att polisen rutinmässigt sorterar bort uppgifter om sexualbrott mot barn via nätet och inte agerar mot högprioriterade misstänkta är en skandal. Bristerna i hanteringen är alarmerande och måste åtgärdas. Skärp straffen för gärningsmännen.”
Denna insändare kom som ett brev på posten för Annie Lööfs vapendragare och arkitekten bakom partiets nya image, Fredrick Federley. Han tog den 26/11 en oväntad timeout på obestämd tid från sina politiska uppdrag som andre vice ordförande och partiets Europaparlamentariker. Han skriver på sin Facebook:
“Det skrivs på vissa sajter nu att en person som tidigare stått mig nära är dömd för oerhört allvarliga brott. Det är tyvärr sant. De brott han har begått är rakt igenom fruktansvärda, obeskrivliga och helt oförlåtliga. Vi har nu gått skilda vägar. Jag känner att jag just nu inte kan fokusera på mitt politiska uppdrag. Jag har fallit i bitar och behöver samla ihop mig själv, läka och hämta styrka. Mitt fokus nu kommer ligga på att återhämta mig, koppla bort politiken för att kunna komma tillbaka hel och med nya krafter längre fram”.

Federley har enligt Stoppa Pressarna varit sambo med en man som gjort sig skyldig till flera fruktansvärda brott. Det rör sig bland annat om 22 våldtäkter mot barn och grovt barnpornografibrott vid 38 tillfällen. Källan hävdar även att Federley umgås med ytterligare en pedofildömd individ som just nu avtjänar ett fängelsestraff.
Dessa fruktansvärda brott som Federleys sambo gjort sig skyldig till måste beivras med lagens fulla kraft och den kultur där dessa brott frodas måste bekämpas och motarbetas av alla i samhället. Våra barn är vår framtid och de ska skyddas från pedofilernas övergrepp och deras indoktrinering.

Frågan är om Federley får fortsätta på sina uppdrag, vilket han själv antyder. Många centerpartister tycker nog han är oskyldig, då det rör sig om en närstående, och inte honom själv. Utan tvekan har han visat en klar brist på omdöme. När samme Federley uppdagades med oegentligheter i samband med en resa i februari 2010 skyllde han i Aftonbladet detta på sitt andra jag “Ursula” och fick på så vis stå kvar som förstanamn i EU-valet. “Nu var det Ursula som åkte dit. Det är min dragpersonlighet”, förklarade han.
Vi får hoppas att Annie Lööf helgar sin insändare i Expressen mer än hon gjort löftet att aldrig stödja en socialdemokratisk regering. I konsekvensens namn borde Federleys dagar som politiker och lagstiftare vara räknade, med tanke på Eskil Erlandssons öde.
ROBIN OLSSON