Navigera till koncernens hemsidor
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida

Julnummer av Inblick i Trons Värld!


Julnumret av Inblick i trons värld innehåller nio olika livsberättelser om människor som har fått möta Jesus och fått förvandlade liv. Även artiklar om varför vi firar jul och hur man kan söka Gud och börja följa honom.


Inblick i Trons Värld ​är gott hjälpmedel till att nå utanför kyrkväggarna med evangeliet. ​Tidningen ​ges ut fyra gånger per år och är specialdesignat för evangelisation med några av de bästa vittnesbörden från Nyhetstidningen Inblick. Det är en skatt med härliga berättelser om hur Jesus berör människor med sin kärlek och sen frälser, helar och upprättar. Beställ era tidningar redan idag. 

Gå vidare till beställning


Provläs Inblick i Trons Värld


Här kan du provbläddra i det senaste numret och i övriga tillgängliga utgåvor av Inblick i Trons Värld. Vissa nummer är utformade för specifika målgrupper, men alla pekar tydligt på Jesus.  Det finns tidsangivelse på framsidan, men innehållet är tidslöst och evangeliet om Jesus är alltid lika aktuellt.

Klicka på bilden av tidningen så kan du provläsa innehållet. ​Återvänd sedan till denna sida för att kunna gå vidare till beställningsformuläret!
 
ITV_vinter2020framsida

Julnummer 2020

Här kommer ett redskap för att dela det glada budskapet med dina nära och kära, dina grannar eller dina vänner

Julnumret av Inblick i trons värld innehåller nio olika livsberättelser om människor som har fått möta Jesus och fått förvandlade liv. Även artiklar om varför vi firar jul och hur man kan söka Gud och börja följa honom.

20 sidor, vikt 75 gram      

ITV_sommar_2020_framsida hemsida

Sommarnummer 2020


Sommaren för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Sommarnumret innehåller ​​åtta ​goa livsberättelser, samt en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud.

16 sidor, vikt 60 gram


      

ITV nr 3_2014 - FRAMSIDA - Webb

Från Islam till Jesus

Vittnesbörd från muslimer som funnit Jesus. Åtta olika vittnesbörd och en artikel som bra beskriver skillnaden mellan islam och den kristna tron.
16 sidor, vikt 60 gram


ITV_vår_2020_framsida_hemsida

​Påsk 20​20

Säsongen omkring påsk för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Påsknumret innehåller ​​sex ​goa livsberättelser, samt en undervisning om varför vi firar påsk och ​en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud

16 sidor, vikt 60 gram

      

I Lord Nelsons fotspår

Robin Olsson | 02 jan , 2020
William Shakespeare myntade en gång ett uttryck: “En stolle ser sig själv som vis, en vis man ser sig själv som en stolle”. Detta visdomsord bör det politiska etablissemanget i Europa och USA fundera över och ta till sig, för de som av dessa “visa” ansetts som stollar har nu valts av folket på ett sätt ingen trott varit möjligt.
I_Lord_Nelsons_fotspar
Demokrati betyder “folkstyre” och innebär att makten utgår från folket. Valet i Storbritannien blev en jordskredsseger för den av medierna utpekade “stollen”, Boris Johnson. Hans Toryparti lyckades vinna mandat i distrikt som aldrig tidigare röstat på partiet. Hur var detta möjligt? Nu står han där likt Horatio Nelson och har vunnit ett slag som kommer gå till historien, frågan är om han blir Lord Johnson eller ej.
Många européer är ledsna idag över att Storbritannien beträtt denna nya väg av självständighet och för svenskt vidkommande är det bara att beklaga då detta gör att EU kommer gå i en än mer federalistisk riktning och det kommer bli svårare för Sverige att driva en egen linje där man tidigare kunnat ta rygg på Storbritannien.

På de brittiska öarna har man dock fått nog. Många EU-vänner trodde att det brittiska folket skulle ändra uppfattning om man fick en andra “chans”. Valet blev under alla omständigheter en seger för demokratin, oavsett vilken sida man står på så har folket än en gång sagt sitt. Brexit kommer nu att genomföras den 31 januari 2020. EU måste nu fokusera på sin uppgift utan Storbritannien. 
Om vi rullar bandet så blev det en omtumlande valdag, som av många omnämnts som en ödesdag. Sin vana trogen hade förståsigpåare och opinionsinstitut gjort skäl för sina arvoden genom mätningar som enligt dem tydde på ett valresultat där ingen av de stora; konservativa Tory eller Labour kunde känna sig säkra på en seger. Fram till lunchtid på valdagen den 12 december satt folk i BBC:s studio och talade med liv och lust för sannolikheten av ett “Hung Parliament”, ett parlament utan någon majoritet. Hur kunde de än en gång ta så fel? 

Big Ben slog sina tunga slag och klockan slog ödesmättat 22.00. Vallokalerna stängde som så många gånger förr i de 650 distrikten i Storbritannien. Många Labourföreträdare var inför valet nervösa och skeptiska till Jeremy Corbyn's socialistiska retorik. Hans valkampanj skakades av diverse kontroverser, där höga företrädare tog avstånd från honom i hopp om att få behålla sina jobb. På andra kanten var enigheten för en gång skull ganska god. 
Tvekampen om folkets gunst stod inte enbart mellan Johnson och Corbyn utan mellan brexitörer och remainers. På Remain-sidan fördes deras talan främst av Liberaldemokraternas unga och karismatiska partiledare Jo Swinson, en 37-årig kvinna som förespråkat öppenhet och tolerans och som ville ha kvar Storbritannien i EU. Hon fick valdagens största chock då hennes valdistrikt i Skottland, som i folkomröstningen 2016 röstade för att vara kvar i EU, skickade henne till London för att packa sina väskor. Partiet som så sent som för några månader sedan såg sig vara framtiden och som lanserade nämnde Swinson som en potentiell premiärminister i ett “Hung Parliament”, fick i likhet med Jeremy Corbyn och hans Labour en rejäl knäpp på näsan. 

Boris Johnson har
gjort något ingen trodde var möjligt, trots att han av sina många kritiker framställts som en clown och knähund i Donald Trumps ledband. Nu kan han genomdriva i stort sett vad han vill. Hans slogan: “Get Brexit Done”, med löften om att förbättra sjukvården och frigöra Storbritanniens potential gick med hans humor hem i stort sett alla läger. Den första vallokalsundersökningen i BBC gav vid handen att Tory hade en majoritet på hela 68 mandat. Detta minskade något till slut och stannade på 62 vilket i sig var stort nog för att förståsigpåarna på BBC skulle sätta sitt te i vrångstrupen.

Detta val kommer att gå till historien som valet som förändrade Storbritannien och Europa. Lägg datumet 12/12 2019 på minnet. Ännu en gång gick opinionsinstituten bet, samma institut som inte kunde förutse vare sig brexit eller Trumps segrar får ändra sina modeller och läsa Shakespeare. Demokrati handlar om folkvilja. Folket har talat och Boris Johnson sitter de närmaste fem åren på 10 Downing Street i eget majestät. 
ROBIN OLSSON