Om Inblick

INBLICK är en nyhetstidning med kristen profil som kommer ut varje vecka på torsdagar och lördagar, lördagens tidning kommer endast ut ​som e-tidning. Tidningen startade år 2009 med visionen att berätta om att Jesus lever och berör vanliga människor i deras vardag. Ambitionen var att plocka upp arvet efter tidningar som Evangelii Härold och Trons Värld och bli Sveriges ledande vittnesbördstidning, både genom att belysa hela kristenheten och innehålla personliga livsberättelser, reportage, undervisning, barn- och ungdomssidor och krönikor.

Inblick blir en mer utpräglad nyhetstidning

I början av år 2011 togs beslutet att utveckla INBLICK till en mer utpräglad nyhetstidning, med nyhetsbevakning som huvuduppgift. Nyhetsbevakningen förstärktes, redaktionen kompletterades med nya medarbetare och tidningen fick både TT- och Scanpix-abonnemang.
Tidningen Inblick

Våra prenumerationer

Som prenumerant på Nyhetstidningen Inblick får du tillgång till all vår kvalitetsjournalistik i de medium som passar dig bäst.
Tidningen Inblick kundcenter

Kundcenter

I vårt kundcenter får du svar på de vanligaste frågorna gällande våra prenumerationer och tjänster.
Tidningen Inblick

Inblick i Sociala medier

Följ Inblick i våra sociala medier och ta del av nyheter, spännande livsberättelser och aktuella händelser.

Redaktionen

Redaktionen finns i Älmhult, men tidningen skriver om människor och händelser från hela Sverige. Tidningen trycks av Tryckeriet i Älmhult, ansvarig utgivare är Börje Claésson, VD är Tommy Claesson och chefredaktör är ​​Hans Marklund.

Kontaktuppgifter

Adress: Box 15 343 21 Älmhult
Telefon: 0476/132 70, 132 71
E-post: info@inblick.se

VD: Tommy Claesson
tommy@inblick.se

Chefredaktör: Hans Marklund
hans@inblick.se

Redaktionschef: Monika Ekström
monika@inblick.se
An error has occurred. This application may no longer respond until reloaded. Reload 🗙