Navigera till koncernens hemsidor
LOGGA IN
Inblicks facebook sida Inblicks Twitter sida

Sommarnummer av Inblick i Trons Värld!


Sommaren för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning? Påsknumret innehåller ​​åtta ​goa livsberättelser, samt ​en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud.

Inblick i Trons Värld ​är gott hjälpmedel till att nå utanför kyrkväggarna med evangeliet. ​Tidningen ​ges ut fyra gånger per år och är specialdesignat för evangelisation med några av de bästa vittnesbörden från Nyhetstidningen Inblick. Det är en skatt med härliga berättelser om hur Jesus berör människor med sin kärlek och sen frälser, helar och upprättar. Beställ era tidningar redan idag. 

Gå vidare till beställning


Provläs Inblick i Trons Värld


Här kan du provbläddra i det senaste numret och i övriga tillgängliga utgåvor av Inblick i Trons Värld. Vissa nummer är utformade för specifika målgrupper, men alla pekar tydligt på Jesus.  Det finns tidsangivelse på framsidan, men innehållet är tidslöst och evangeliet om Jesus är alltid lika aktuellt.

Klicka på bilden av tidningen så kan du provläsa innehållet. ​Återvänd sedan till denna sida för att kunna gå vidare till beställningsformuläret!
 

ITV_sommar_2020_framsida hemsida

Sommarnummer 2020


Sommaren för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Sommarnumret innehåller ​​åtta ​goa livsberättelser, samt en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud.

16 sidor, vikt 60 gram


                  

ITV nr 3_2014 - FRAMSIDA - Webb

Från Islam till Jesus

Vittnesbörd från muslimer som funnit Jesus. Åtta olika vittnesbörd och en artikel som bra beskriver skillnaden mellan islam och den kristna tron.
16 sidor, vikt 60 gram


ITV_vår_2020_framsida_hemsida

​Påsk 20​20

Säsongen omkring påsk för med sig många tillfällen att dela med sig ​av den kristna tron. ​Varför inte med hjälp av en tidning?

Påsknumret innehåller ​​sex ​goa livsberättelser, samt en undervisning om varför vi firar påsk och ​en steg-för-steg-artikel om hur du kan få en relation med Gud

16 sidor, vikt 60 gram

      
ITV sommar 2019_framsida_hemsida

Sommar 2019

Tidningen är fylld med fräscha vittnesbörd från vanliga människor som berättar om hur Gud har förvandlat deras liv. Linda som var arg på Gud och Kjell som hittade en inre styrka är bara två exempel.

16 sidor, vikt 60 gram


16 jul, 2020

Göran Duveskog: – Vi hoppas att resorna kommer igång i september

Hans Marklund | 25 jun , 2020
– Än så länge vet vi inte med säkerhet förutsättningarna för resor till Israel i höst, men vi räknar med att landet kommer att lyfta restriktionerna senare under sommaren. Kanske det öppnas för resande från september, berättar Göran Duveskog som äger och driver Duveskogs reseservice som arrangerar åtskilliga resor till Israel varje år.
duveskog
Israel stängde sina gränser i slutet av mars månad, vilket innebar att alla turistresor till Israel fick ställas in.
– Israel stängde ned landet på ett radikalare sätt än Sverige under coronatiderna. Israel har ungefär samma antal invånare som Sverige, men är betydligt mer tättbefolkat, fortsätter Göran.
– Endast drygt 300 personer har dött till följd av covid-19 i Israel jämfört med över 5000 i Sverige, berättar han.

Samtal med turistchefen

Förra veckan hade Göran och Duveskogs vd en videokonferens med Israels turistchef för Norden och Holland.
– De kan ännu inte säga något datum för turism från Europa och Sverige, men berättade att restauranger och hotell har börjat öppna och man förbereder sig för att öppna upp för turism igen i sommar, säger Göran. Det har varit oenighet mellan hälsomyndigheterna och turistmyndigheterna i Israel, angående hur fort öppnandet för turism i Israel ska ske. Än så länge är det förenat med en del restriktioner.
– Vi hoppas på att gruppresorna kan komma igång från september. Även om vi anar att många kommer att vara lite försiktiga med bokningar i början.
– Men flygbolagen och hotellen håller alla våra bokningar öppna. Alla hoppas på att det ska komma igång igen så snart som möjligt.

Ingen försäljning

Från början av mars sjönk Duveskogs försäljning till noll kronor. Och från mars till juni har de inte haft någon försäljning alls.
– Vi hade så många grupper inbokade under våren, allt blev avbokat, och inom några veckor hade vi återbetalat alla resorna till våra kunder, trots att flygbolagen till dags dato inte har återbetalat något till oss. Vi hoppas det kommer under sommaren. För att klara situationen har Duveskogs fått del av statens permitteringsstöd, och lägre hyra och lägre sociala avgifter.
– Vi räknar med att staten när som helst kommer att sjösätta det som de kallar omställningsstöd. Vi har förhållandevis små omkostnader och det är det som räddar oss nu.

Bokningar ligger kvar

Bokningar för höstens resor ligger kvar sedan tidigare och utöver det har bolaget fått cirka 20 nya preliminära bokningar av höstresor.
– Israel har en speciell plats i mångas hjärtan och vi tror att så fort landet öppnas så vill folk resa och besöka Israel igen. Göran tror att det blir mindre grupper under hösten, men att 2021 kommer att bli ett bra år. Många reseledare och Kanal 10 har redan förbokat grupper för 2021.
– Allt beror i slutändan hur det utvecklas med coronapandemin, men vi hoppas att den snart har klingat av i världen. Många har kontaktat oss och hoppas på att snart få åka till Israel igen, avslutar Göran som även är
Kanal 10:s samarbetspartner för Israelresor.

HANS MARKLUND